Erhvervstelefoni Holstebro

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Ligger din virksomhed i Holstebro eller omegn? Og står I og mangler den helt rette telefonløsning til jeres virksomhed?

Eller mangler I blot at få optimeret jeres telefonsystem, så det først og fremmest giver jer mulighed for at yde den bedste kundeservice til jeres kunder.
Så har du klikket dig ind på den helt rette side. Lund & Erichsen har nemlig mere end 100 års erfaring i at udføre tekniske installationer og over 20 års erfaring med telefonsystemer og løsninger.

Vi har prøvet lidt af hvert og mener selv, at vi har en masse smidig erfaring med i vores rygsæk både med vores faglige kompetencer, men også i forhold til at yde den bedste service til vores kunder.

 

Skræddersyet telefonløsning i Holstebro

Med denne brede vifte af kunder, som vi har haft gennem årene, har vi om nogen erfaret, at firmaer er forskellige. Ingen virksomheder er ens og heldigvis har hver enkelt sin måde at gøre tingene på – også når det kommer til at yde den bedste kundeservice.

Derfor har vi gennem årene forstået, at vi har skullet designe lige nøjagtig den telefonløsning, der passer til hver enkelt virksomhed, som vi samarbejder med og leverer til. Vi skræddersyer den telefonløsning, som passer til lige netop jer og jeres behov. Vores faglige kompetencer inden for datateknik, vores kreativitet og vores intelligente installationer er en vifte af fordele, der kun vil komme dig og dit firma til gode, når vi sammen finder den telefonløsning, der passer til jer.

Vi ved om noget, hvor vigtigt det er at have en driftssikker, effektiv og professionel telefonløsning, da det ofte er dén, dine kunder kommer til at møde som det første. Din telefonløsning giver kort sagt førstehåndsindtrykket af din virkssomhed. Derfor skal den være i orden!

Skynd dig og tag kontakt til Lund & Erichsen, så vi kan hjælpe dig med at yde den bedste kundeservice til virksomhedens  kunder.

 

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.