Erhvervstelefoni Kolding

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding


Mangler I en genial telefoniløsning, der både er driftssikker, professionel og effektiv? Så kigger du på den helt rette hjemmeside, for her hos Lund & Erichsen ønsker vi nemlig at hjælpe dig og din virksomhed med at yde den bedste kundeservice gennem en telefoniløsning, der bare er bedre.

Gennem mere end 100 år har vi hjulpet både private hjem såvel som offentlige og private virksomheder med alle mulige tekniske installationer. Det gør vi stadig og med en kæmpe erfaring og en masse, gode, faglige kompetencer i rygsækken, står vi i dag stærkere end nogensinde. Vi ønsker at komme ud til hele Danmark og hjælpe de danske virksomheder til at få en bedre telefoniløsning. Derfor er vi også klar til at tage til Kolding, så virksomhederne i byen, kan optimere erhvervstelefonien.

Ønsker din virksomhed en erhvervsløsning?

Sammen ved vores samarbejdspartner, Uni-tel, som tilbyder mobil og  IP telefoni og ydermere sørger for trafikken ind og ud af virksomheden, kan vi i de fleste tilfælde reducere udgifterne på jeres abonnementer. Vi ønsker at rådgive dig og din virksomhed om de forskellige muligheder, der er og derudfra finder vi gennem et fælles samarbejde den løsning, der passer til lige netop jer. Dermed kan I holde den gode kontakt til jeres kunder med en løsning, der tager udgangspunkt i de ønsker og funktioner, som I har i jeres virksomhed. Det hele er på jeres præmisser. Det er vigtigt for os, at vi finder jeres løsning og ikke vores.

Derudover er kvalitet og kundeservice vigtige nøgleord i vores firma. Det er vigtigt for os at have et godt samarbejde med vore kunder. Derudover er det også alfa og omega for os, at vi leverer et system, der er af aller højeste og bedste kvalitet.

Uanset hvilken erhvervstelefoni løsning og abonnement du vælger, er det helt uden bindinger og lange opsigelser.

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.