Erhvervstelefoni Kolding

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding


Mangler I en genial telefoniløsning, der både er driftssikker, professionel og effektiv? Så kigger du på den helt rette hjemmeside, for her hos Lund & Erichsen ønsker vi nemlig at hjælpe dig og din virksomhed med at yde den bedste kundeservice gennem en telefoniløsning, der bare er bedre.

Gennem mere end 100 år har vi hjulpet både private hjem såvel som offentlige og private virksomheder med alle mulige tekniske installationer. Det gør vi stadig og med en kæmpe erfaring og en masse, gode, faglige kompetencer i rygsækken, står vi i dag stærkere end nogensinde. Vi ønsker at komme ud til hele Danmark og hjælpe de danske virksomheder til at få en bedre telefoniløsning. Derfor er vi også klar til at tage til Kolding, så virksomhederne i byen, kan optimere erhvervstelefonien.

Ønsker din virksomhed en erhvervsløsning?

Sammen ved vores samarbejdspartner, Uni-tel, som tilbyder mobil og  IP telefoni og ydermere sørger for trafikken ind og ud af virksomheden, kan vi i de fleste tilfælde reducere udgifterne på jeres abonnementer. Vi ønsker at rådgive dig og din virksomhed om de forskellige muligheder, der er og derudfra finder vi gennem et fælles samarbejde den løsning, der passer til lige netop jer. Dermed kan I holde den gode kontakt til jeres kunder med en løsning, der tager udgangspunkt i de ønsker og funktioner, som I har i jeres virksomhed. Det hele er på jeres præmisser. Det er vigtigt for os, at vi finder jeres løsning og ikke vores.

Derudover er kvalitet og kundeservice vigtige nøgleord i vores firma. Det er vigtigt for os at have et godt samarbejde med vore kunder. Derudover er det også alfa og omega for os, at vi leverer et system, der er af aller højeste og bedste kvalitet.

Uanset hvilken erhvervstelefoni løsning og abonnement du vælger, er det helt uden bindinger og lange opsigelser.