Erhvervstelefoni Odense

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Er du fra byen, hvor én af Danmarks aller største forfattere, H.C. Andersen blev født? Byen, der rummer en kæmpe historie om Danmark. Er du fra Odense og ønsker du at fortælle en bedre historie om din virksomhed?
Så kan du nu være med til at lave en genial telefonløsning, der på mange parametre vil præsentere virksomheden, på den allerbedste måde ved jeres kunder.

Her hos Lund & Erichsen har vi mere end 100 års erfaring med at hjælpe kunder med deres tekniske installationer.

I over 20 år har vi hjulpet mange virksomheder til at optimere deres telefonisystemer, og derfor har vi en bred vifte af erfaring og ikke mindst faglige kompetencer med os i rygsækken.

 

 

Ønsker din virksomhed en erhvervsløsning?

De mange års erfaring har givet os den knowhow, som du har brug for, til at få en bedre telefoniløsning til dit firma. Vi kan gennem rådgivning og et bedre kendskab til din virksomhed hjælpe jer med at give jeres kunder det bedste førstehåndsindtryk af, hvilken virksomhed I er.

Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have en god telefoniløsning, da det ofte er det første jeres kunde stifter bekendtskab med, når de skal kontakte jeres virksomhed. Samtidig ved vi, hvor vigtigt det er for en virksomhed at være unik helt ned til den nederste detalje. Derfor ønsker vi også at være med til at lave en unik telefoniløsning, der repræsenterer jer og jeres firma på bedste vis. Vi tilbyder jer derfor en erhvervstelefoni, der matcher lige nøjagtig de ønsker og behov, som I måtte have.

Vi tager udgangspunkt, I jeres ønsker og krav. Desuden er vores telefoniløsninger uanset, hvilket abonnement I vælger altid uden bindinger og lange opsigelser.

Så hjælp os med at hjælpe jeres virksomhed i Odense og vær med til at give jeres kunder den bedste kundeservice med Lund og Erichsen som jeres telefonileverandør.

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.