Erhvervstelefoni Odense

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Er du fra byen, hvor én af Danmarks aller største forfattere, H.C. Andersen blev født? Byen, der rummer en kæmpe historie om Danmark. Er du fra Odense og ønsker du at fortælle en bedre historie om din virksomhed?
Så kan du nu være med til at lave en genial telefonløsning, der på mange parametre vil præsentere virksomheden, på den allerbedste måde ved jeres kunder.

Her hos Lund & Erichsen har vi mere end 100 års erfaring med at hjælpe kunder med deres tekniske installationer.

I over 20 år har vi hjulpet mange virksomheder til at optimere deres telefonisystemer, og derfor har vi en bred vifte af erfaring og ikke mindst faglige kompetencer med os i rygsækken.

 

Erhvervstelefoni fra Flexfone - Elektriker Lund & Erichsen

Ønsker din virksomhed en erhvervsløsning?

De mange års erfaring har givet os den knowhow, som du har brug for, til at få en bedre telefoniløsning til dit firma. Vi kan gennem rådgivning og et bedre kendskab til din virksomhed hjælpe jer med at give jeres kunder det bedste førstehåndsindtryk af, hvilken virksomhed I er.

Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at have en god telefoniløsning, da det ofte er det første jeres kunde stifter bekendtskab med, når de skal kontakte jeres virksomhed. Samtidig ved vi, hvor vigtigt det er for en virksomhed at være unik helt ned til den nederste detalje. Derfor ønsker vi også at være med til at lave en unik telefoniløsning, der repræsenterer jer og jeres firma på bedste vis. Vi tilbyder jer derfor en erhvervstelefoni, der matcher lige nøjagtig de ønsker og behov, som I måtte have.

Vi tager udgangspunkt, I jeres ønsker og krav. Desuden er vores telefoniløsninger uanset, hvilket abonnement I vælger altid uden bindinger og lange opsigelser.

Så hjælp os med at hjælpe jeres virksomhed i Odense og vær med til at give jeres kunder den bedste kundeservice med Lund og Erichsen som jeres telefonileverandør.