Erhvervstelefoni Ringkøbing

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Ligger din virksomhed i Ringkøbing eller omegn? Og står I og mangler den helt perfekte telefoniløsning, der passer til lige nøjagtigt dig og dit firmas behov? Eller mangler i blot at få optimeret jeres telefoniløsning, så jeres firma kan yde allerbedste kundeservice for jeres kunder? Så er I kommet til det helt rette sted! Lund & Erichsen har gennem mere end 100 år levet af at levere tekniske installationer og datateknik. Vi har en bred erfaring både, når det kommer til offentlige og private virksomheder.

For os er kvalitet og kundeservice kerneord i vores arbejde. Det betyder alt for os at kunne yde den bedste service til vore kunder og ikke mindst at levere et ordentligt stykke arbejde, hvor kvaliteten er i højsædet. Det har vi formået at gøre indtil nu, og derfor skal du vælge os til at lave den ultimative bedste telefonløsning til dig!

 

Ønsker din virksomhed en erhvervsløsning?

Gennem årene har vi erfaret, at der ikke er en eneste virksomhed, der er ens. Alle virksomheder har forskellige måder at yde den bedste kundeservice over for sine kunder. Det synes vi er meget interessant, og denne forskellighed ønsker vi at bakke op om. Derfor skræddersyer vi vores telefonløsninger, så de passer til lige nøjagtigt dit firma.

Det betyder også, at vi hjælper og rådgiver dig om mulighederne, så du får den bedste løsning til din virksomhed. Vi garanterer en effektiv, professionel og driftssikker telefonløsning, der uden tvivl vil hjælpe din virksomhed til at give jeres kunder en meget bedre oplevelse. Telefonløsningen er oftest førstehåndsindtrykket af virksomheden, som I giver til jeres kunder. Derfor er det så uhyre vigtigt, at det hele er i orden.
Så hvis I ønsker en personlig telefoniløsning, der matcher jeres firma, så tag kontakt til Lund & Erichsen. Det gælder også, hvis I ønsker sparring omkring jeres fremtidige erhvervstelefoni.

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.