Erhvervstelefoni Silkeborg

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Hvis du og din virksomhed i Silkeborg eller omegn står og mangler en ny genial telefoniløsning, som både er effektiv, professionel og kundevenlig, så er du kommet til det helt rette sted.

Lund & Erichsen har nemlig i over 100 år hjulpet virksomheder med de tekniske installationer, og vi vil elske også at kunne hjælpe dig og din virksomhed. Vi har erfaring med alverdens områder inden for teknik og data, og derfor vil vi med 100 procents sikkerhed også kunne hjælpe jeres virksomhed med lige nøjagtigt den teleløsning, I søger. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra hostede telefonløsninger til mobil omstillingsanlæg.

Den rigtige telefonløsning

For os er det vigtigste, at du og din virksomhed får lige nøjagtigt den telefoniløsning, der passer til jer. Med vores store erfaring i bagagen ved vi også, at alle firmaer er forskellige og derfor også møder kunden forskelligt. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at det er os, der tilpasser løsningen jeres ønsker såvel som behov.

Der er ingen tvivl om, at vores telefonløsninger til erhverv vil optimere og løfte jeres kundeservice. Vi ved, at det er alfa og omega, at have en god telefoniløsningen, da det ofte er det første, som kunden møder i din virksomhed. Derfor vil den helt rette telefoniløsning på mange måder præsentere jeres virksomhed samt give kunden førstehåndsindtrykket af, hvem I er.
Og hvem ønsker ikke at give det aller bedste førstehåndsindtryk til sin kunde?

Vi er sikre på, at virksomhederne i Silkeborg også har brug for en god erhvervstelefoni.

Vi her i Lund og Erichsen, er kun et opkald væk, så kommer vi og gennemgår de ønsker og muligheder til den telefonløsning, du og din virksomhed ønsker. Silkeborg er blandt andet kendt for sine smukke campingpladser, byens lille havn, den hyggelige gågade og meget mere, og ligegyldigt hvor dit firma hører til, så kan vi indrette os efter jer.

Så skynd jer at tage kontakt til Lund & Erichsen, så drøner vi til Silkeborg og hjælper jer med den bedste erhvervstelefoniløsning, I nogensinde har oplevet.

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.