Erhvervstelefoni Skive

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Er din virksomhed fra Skive eller omegn? Og søger i en driftssikker og effektiv telefoniløsning, der passer helt perfekt til jeres firma? Så har I fået kontakt med den helt rette leverandør.

Hos Lund & Erichsen har vi gennem mere end 100 år arbejdet for at optimere vore kunders el og datateknik. Vi har arbejdet med alt fra offentlige såvel som private virksomheder. Vi mener selv, at vi har en bred erfaring inden for området og tror på, at vi har de absolut bedste telefonløsning i Danmark.

Gennem de mange år har vi erfaret, at virksomheder yder kundeservice på tusindvis af forskellige måder. Denne forskellighed, som vi har oplevet fra vores kunder, vil vi gerne bakke op om. Derfor vil vi gennem rådgivning og kendskab til lige netop jeres virksomhed finde lige nøjagtigt den telefonløsning, der passer til Jer. Vi ønsker at komme rundt i hele Danmark, så vi kan hjælpe danske virksomheder med en unik telefonløsning. Derfor ønsker vi også at række ud til virksomhederne i Skive og omegn. Så hvis I ønsker at få en telefonløsning, der kan yde den bedste kundeservice for jeres kunder, så skal I vælge en løsning her hos os.

 

Ønsker din virksomhed en erhvervsløsning?

Vi ved, at telefonløsningen ofte er det første jeres kunder møder, når de skal I kontakt med jeres firma. Derfor er det også af samme grund så ufattelig vigtigt at have en total effektiv og driftssikker løsning. Samtidig skal I skille jer ud fra mængden og finde ud af, hvordan I servicerer jeres kunder samtidig med, at I præsenterer jeres virksomhed på jeres helt egen unikke måde. Det kan vi hjælpe jer med gennem den helt rette telefoniløsning.

Hjælp os med at hjælpe jer og vær samtidig med til at sprede de bedste telefoniløsninger ud til hele Danmark. Lad Lund & Erichsen levere og installere telefonien i dit firma!

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.