Erhvervstelefoni Vejle

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Mangler du og din virksomhed i Vejle eller omegn det rigtige telefonsystem ?
Eller mangler I blot at få optimeret jeres telefonløsning til det, der er bedre? Så kigger du på den helt rette hjemmeside netop nu. Hos Lund & Erichsen har vi i mere end 100 år arbejdet med tekniske installationer og datateknik i alverdens forskellige afskygninger. Vi har hjulpet mange virksomheder gennem årene med alarmløsninger, telefoniløsninger m.m.  Og vi står også parat til at hjælpe dig.

Til dagligt har vi hovedsæde i Herning, men med motorvejen til Vejle, så tager vi hurtigt og med glæde turen til Vejle for at give vore kunder, den aller bedste telefonløsning, ! Så er du og din virksomhed vores nye kunde? Hvis du ønsker en erhvervstelefoni løsning, der er skræddersyet til dig og virksomhedens behov, og hvis du ønsker en professionel, effektiv og problemfri telefonløsning, så er det os du skal kontakte. Vi ville elske at hjælpe lige netop dig og din virksomhed!

 

Ønsker din virksomhed en erhvervsløsning?

Hos Lund & Erichsen betyder god kvalitet og service alt. Det er vigtigt for os, at du og din virksomhed skal være trygge, når I vælger os. Derfor er det udover god kundeservice også uhyre vigtigt at installere det hele med den aller bedste håndværksmæssige teknik.
Telefoniløsningen er oftest det første, jeres kunder møder, når de vil i kontakt med Jer. Derfor er det meget vigtigt, at den er i orden. Jeres telefoniløsning vil nemlig give førstehåndsindtrykket af jeres virksomhed hos kunden. Derfor skal I vælge en professionel og effektiv løsning, der på samme tid er driftssikker.

Vi ved, at virksomheder er forskellige og møder kunden på hver sin måde. Derfor er det vigtigt for os at designe en telefoniløsning, der passer lige netop til jeres ønsker og behov. Vi ønsker at matche ethvert behov, som du og din virksomhed måtte have.

Skynd jer og tag kontakt til os hos Lund & Erichsen, og lad os tage turen til Vejle og omegn og installere jeres telefonsystem.

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.