Erhvervstelefoni Viborg

Her finder du billig og fleksibel erhvervstelefoni. Uanset om du har brug for en ny telefoniløsning eller om virksomheden har brug for at få gennemgået og optimeret mobilabonnementerne, så er vi klar til at hjælpe med din virksomheds telefoni.

Bliv ringet op

Telefoni uden binding

Ligger din virksomhed i Viborg og omegn? Står I også og mangler en genial telefoniløsning, der er som skræddersyet til lige nøjagtig jeres virksomhed ?

Eller mangler i blot at få optimeret jeres telefoniløsning, så den er meget bedre og præsentabel over for de kunder, der gennem telefoniløsningen, møder jeres firma som det første? Jeres telefoniløsning giver på mange måder førstehåndsindtrykket hos jeres kunder. Derfor er det så uhyre vigtigt, at det er i orden. Derfor skal I finde den telefoniløsning, der passer lige nøjagtigt til jeres behov, og den virksomhed, I er, gennem os, Lund & Erichsen.

 

 

Ønsker din virksomhed en erhvervsløsning?

Vi har over 100 års erfaring med tekniske installationer i mange forskellige virksomheder, store som små. Med denne brede erfaring har vi også fået kendskab til, at alle virksomhed er forskellige, og at hver enkel udøver kundeservice på forskellige måder.

Derfor har vi også erfaret, at telefoniløsninger skal være forskellige alt efter hvilken virksomhed, der er tale om. Vi har af denne grund valgt, at I som virksomhed ikke skal tilpasse jer en telefoniløsningspakke, men at vi derimod tilpasser os jer og jeres behov. Vi finder løsninger til de udfordringer, du og dit firma har. Derfor udvikler vi ofte sammen med vores samarbejdspartnere helt nye løsninger, der er baseret på kundens behov.

Det er yderst vigtigt for os, at kvaliteten og servicen er i orden. Du og din virksomhed skal være trygge ved at vælge os. Derfor får du ikke blot en leverandør, men du får en samarbejdspartner med mange erfaringer og faglige kompetencer.

Vi har hovedsæde i Herning, men vi ønsker at nå ud til hele Danmark, så vi kan give så mange som muligt den bedste telefoniløsning, firmaet drømmer om. Derfor tager vi med glæde turen til Viborg og hjælper med din virksomheds nye telefonløsning.

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.