El arbejde i ny industri

Etape 1 som bestod af produktion og produktionskontorer er nu taget i brug

Vi er godt i gang med etape 2 som skal stå færdig 1 februar 2018. Her er det primært administrations kontorer der arbejdes på, med DALI styret belysningsanlæg, data og PDS kabling. Ydermere etablerer vi også en CTS styring i denne del.

Der etableres også et komplet ABA ( Automatisk Brandalarm Anlæg).

PDS kabling til Rackskab ved NEL

10. mar 2017 

Lund & Erichsen er blevet udvalgt til opgaven med at etablere alle el installationer i Alpis tidligere lager på Vejlevej i Herning. Lokaliteterne skal fremover bruges til produktion af NEL ( tidligere H2 Logic).

Første etape, som skal stå færdig 1. juli  består af ombygning af ca. 8000 m2 og omfatter el installation, belysningsanlæg, alarm og overvågning, adgangskontrol samt et CTS anlæg

Vi har sammen med rådgiver udarbejdet løsningen på belysningsanlæg, så de nyeste energi krav til produktionslokaler opfyldes.

Belysningen bliver DALI styret, en digital styring, så det kan programmeres, tilpasses og justeres til kundens ønsker. De energimæssige forhold tages der højde for ved fx at justere på lyset når der er dagslysindfald.

Vi glæder os til at gå i gang med 2. etape efter en god sommerferie. 2. etape bliver el teknik, kontorbelysning, EDB installationer, alarmsystemer samt CTS anlæg i administrationen.

L&E igang med el-arbejde ved NEL
Elektriker i Lift