Forsikringsgodkendt alarminstallatør

Bedste alarmsystem får du fra certificeret alarminstallatør

For at du får det bedste alarmsystem når du skal have en ny tyverialarm, videoovervågning eller anden alarm og sikringsløsning er det vigtigt at udstyret overholder nogle krav, og at det er godkendt til formålet.


Men vidste du, at der også stilles krav til alarminstallatøren ?

For at rådgive, installere og service forsikringsgodkendte sikringsinstallationer og ydelser kræves en ISO certificering, et kvalitetsledelsessystem, som er anerkendt i hele verden, og som for mange er et synonym med kvalitet.

Derfor er Lund & Erichsen igen blevet certificeret, denne gang til nyeste ISO 9001 standard inden for alarmsystemer og sikringsinstallationer, så vi nu er ISO 9001 2015 Certificeret til installation, service og vedligehold af:

AIA – Tyverialarmer – både til private og erhverv.
ADK – Adgangskontrol – fra simple til store komplekse anlæg.
TVO – Tv Overvågning

Kravspecifikationerne er i Danmark udarbejdet af:

Kravspecifikationerne indgår i en akkrediteret certificering, der udføres i henhold til gældende ISO 9001 standard.

Alarmsystemer uden abonnement

Den bedste alarmløsning får du når du benytter en forsikringsgodkendt installatør, som kan og må rådgive dig i den løsning som sikrer dig på bedst mulige måde.

Vi hjælper både private med alarmer til hjemmet og virksomheder med fleksible alarmsystemer, hvor vi altid har kundens behov i centrum. Et alarmsystem fra L&E, er uden abonnement. 

Hos L&E køber du din alarmløsning, hvilket giver den billigste løsning set over systemets samlede levetid.

Bliv kontaktet