Dorma dørautomatik påmonteret en alm dør

Dørautomatik og dørpumper

Styring af jeres døre med dørautomatik og automatiske døråbnere, som sørger for at åbne og lukke dørene, giver jeres besøgende en sikker og komfortabel adgang. Anvendelsesområderne for disse automatiske dørstyringer er mange:

  • Butikker,
  • Plejehjem
  • Offentlige bygninger og kontorer
  • Sygehuse
  • Indgange til virksomheder.

Vil du have hjælp med automatiske døre, så kontakt os her.

Automatiske døre med kvalitet og design

Vi tilbyder forskellige systemer og produkter, så vi kan altid hjælpe dig med at finde den løsning der passer bedst til jer og de ønsker og krav I har.

Fælles for de løsninger vi tilbyder er, at de er nøje udvalgt til at klare opgaver, hvor der er meget trafik ind og ud. Her er det vigtigt at materialet og dørautomatikken er solidt og kan holde i mange år og sikre en stabil drift under til tider meget hårde forhold.

Også designet har vi lagt vægt på, så det passer ind i moderne byggeri, og at I som kunde ikke synes at udstyret skæmmer.   

En stor hjælp med dørautomatik

Styringerne kan åbne og lukke døre hvis der aktiveres en trykkontakt, på en fjernbetjening eller via en bevægelsesmelder, der så åbner og lukker døren automatisk, og hjælper især borgere, som har svært ved selv at åbne døren. Fx kørestolsbrugere og fysisk handicappede.

Ofte kan automatiske døråbnere også mindske fysisk krævende eller uhensigtsmæssig arbejdsstillinger i forbindelse med åbning af døre.

Der findes både automatik til skydedøre og automatik til alm. døre.

Dørpumper og dørlukkere

Dørlukkere benyttes der hvor man ønsker at døren skal lukke mekanisk, og hvor døren ikke må stå åben fx. branddøre og sikkerhedsdøre. Både ind og udvendige døre, kan forsynes med dørlukkere.

Også her tilbyder vi kun løsninger og produkter, der er udvalgt til at klare mange års hårdt arbejde under hårde forhold, og hvor der samtidig er tænkt over designet.

 

Dorma dørautomatik

Dørlukker

Tidsstyring af døre

Ved at integrere dørautomatikken med en adgangskontrol eller et Trend CTS system, kan det let styres og kontrolleres, hvornår dørene skal oplåses og hvornår der skal lukkes og låses. Dette foregår helt af sig selv via integrerede tidsstyringer.

Se mere om vores andre alarmsystemer der hjælper med at sikre dine værdier

Vil du have hjælp med automatiske døre, så kontakt os her.

Referencer automatiske døre

Lund & Erichsen har over 20 års erfaring i installation og servicering af dørautomatik på sving og skydedøre. Her er nogle af de virksomheder og institutioner vi har hjulpet med en eller anden form for styring.

  • Herning Kommune
  • Regions Hospitalet Herning
  • HIL, Herning Industrilager
  • Boligselskabet Fruehøjgaard
  • Indgange til virksomheder.