Dorma dørautomatik påmonteret en alm dør

Dørautomatik og dørpumper

Her finder du vores løsninger med styring af jeres døre med dørautomatik og automatiske døråbnere, som sørger for at åbne og lukke dørene. Det giver jeres besøgende en sikker og komfortabel adgang. Anvendelsesområderne for disse automatiske dørstyringer er mange:

  • Butikker,
  • Plejehjem
  • Offentlige bygninger og kontorer
  • Sygehuse
  • Indgange til virksomheder.

Vil du have hjælp med automatiske døre, så kontakt os her.

Automatiske døre med kvalitet og design

Vi tilbyder forskellige systemer og produkter, så vi kan altid hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til jer og de ønsker og krav I har.

Fælles for de løsninger vi tilbyder er, at de er nøje udvalgt til at klare opgaver, hvor der er meget trafik både ind og ud af dørene. Her er det vigtigt at materialet og dørautomatikken er solidt og kan holde i mange år og sikre en stabil drift under til tider meget hårde forhold.

Også designet har vi lagt vægt på, så det passer til det moderne byggeri.   

En stor hjælp med dørautomatik

Styringerne kan åbne og lukke døre, hvis der aktiveres en trykkontakt, på en fjernbetjening eller via en bevægelsesmelder, der åbner og lukker døren automatisk. Det hjælper især borgere, der har svært ved selv at åbne døren. Det er fx kørestolsbrugere og fysisk handicappede.

Automatiske døråbnere kan også mindske fysisk krævende eller uhensigtsmæssig arbejdsstillinger i forbindelse med åbning af døre.

Der findes både automatik til skydedøre og automatik til alm. døre.

Dørpumper og dørlukkere

Dørlukkere benyttes der, hvor man ønsker at døren skal lukke mekanisk og hvor døren ikke må stå åben. Det kan fx. være branddøre og sikkerhedsdøre. Det er både ind og udvendige døre, der kan forsynes med dørlukkere.

Her tilbyder vi kun løsninger og produkter, der er udvalgt til at klare mange års hårdt arbejde under hårde forhold og hvor der samtidig er tænkt over designet.

 

Dorma dørautomatik

Dørlukker

Tidsstyring af døre

Ved at integrere dørautomatikken med en adgangskontrol eller et Trend CTS system, kan det let styres og kontrolleres, hvornår dørene skal oplåses og hvornår, der skal lukkes og låses. Dette foregår helt af sig selv via integrerede tidsstyringer.

Se mere om vores andre alarmsystemer der hjælper med at sikre dine værdier

Vil du have hjælp med automatiske døre, så kontakt os her.

Referencer automatiske døre

Lund & Erichsen har over 20 års erfaring i installation og servicering af dørautomatik på sving og skydedøre. Her er nogle af de virksomheder og institutioner vi har hjulpet med en eller anden form for styring.

  • Herning Kommune
  • Regions Hospitalet Herning
  • HIL, Herning Industrilager
  • Boligselskabet Fruehøjgaard
  • Indgange til virksomheder.