Gratis Mødetelefon

Bliv kontaktet

Gratis mødetelefon fra Uni-tel. Kom hurtigt igang 

Her får du en mødetelefon der ikke koster andet end alm. telefontakst. Op til 20 deltagere kan være med.

Ring til 69102298 eller 25980980 og følg vejledningen

Tast en 8 cifret kode + en 4 cifret pinkode.

De efterfølgende deltagere taster samme 8 cifrede kode + pinkoden

Denne mødetelefon er oprindeligt en del af den hostede telefonløsning One-Connect, men er med tiden blevet tilgængelig for alle.

Vil du se om løsningen, kan gøre mere for din virksomhed, så se mere om One-Connect fra Uni-tel

Skal I være flere i samme mødetelefon, så prøv en Jabra Speakerphone

Jabra Speakerphone er løsningen hvis I skal I være flere kollegaer med i samme møde fra samme lokale.

Der findes forskellige speakerphones i serien, hvor det er størrelsen på mødelokalet, antal deltagere og om man vil benytte Bluetooth, USB eller 3,5 mm jackstik til at opkoble lyden. Se en oversigt / sammenligning

Den nyeste Jabra Speak 710, med alle tiders lyd til konferenceopkald og musikafspilning, kan benyttes i mødelokaler eller på farten og giver en fantastisk lydkvalitet i HD Voice, som er ideel til tale og musik.

Med omnidirektional mikrofon for 360 graders dækning, kan I sidde rundt om speakerphonen og deltage i telefonmødet fra samme enhed. Er det ikke nok med en enhed, kan flere kobles trådløst sammen.

Gratis mødetelefon fra Flexfone. 

Start med at kontakte os, så sørger vi for oprettelsen, og du kan herefter holde gratis telefonmøder, ligeså meget du har brug for. I kan oprette flere møder / konferencer, så flere i virksomheden kan invitere til telefonmøder på denne lette og billige måde.

Virksomheden får sit eget telefonnummer, hvorefter I er klar til at indkalde til telefonkonferencer. Man ringer blot til sit telefonnummer og taster en kode for at blive en del af mødet. Det er let og simpelt.

Opretter du internationale telefonnumre ved Flexfone, kan udenlandske kunder og forretningsforbindelser benytte dette nummer for at komme med i opkaldet til det pågældende lands nationale telefontakst.

Mødetelefonen kan oprettes særskilt, selvom den er en integreret del af den hostede telefoniplatform Flexfone, løsningen der tager udgangspunkt i de funktioner som er et must i en dagens erhvervstelefoni.

 

Kontakt Lund & Erichsens Tele afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Vil du høre mere om telefoni til erhverv fra L&E og dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.