Telefonsystemer fra L&E. Fleksible telefonløsninger uden binding

Hosted telefonsystem

IP telefonsystem, Hosted telefonsystem, hosted PBX og Cloud telefoni. Kært barn har som bekendt mange navne.

Uanset hvad vi kalder den nye telefonløsning, så er fællesnævneren, at det er hostede løsninger. Altså en løsning, hvor du betaler en fast pris hver måned.

Til gengæld sørger vi for, sammen med vores samarbejdspartnere, at intet går i stykker, at der tilføres ny funktionalitet og at systemet driftes og opdateres, når det er nødvendigt.

Denne type af telefonløsninger er fremtidens platform, fordi den rummer så mange muligheder for, at du og din virksomhed kan benytte lige netop det I har brug for.

I vælger selv om det skal være ren mobil eller om I vil bruge bordtelefoner eller softphones (telefon på computer), eller om jeres Microsoft Teams klienter skal tages i brug som telefon.

Hostede telefoniløsninger er resultatet af en udvikling, der gør mulighederne med telefoni mere simple og meget mere effektive for din virksomhed.

Med andre ord får I mulighed for, at gøre kommunikationen bedre i alle led, og på den måde kan I frigøre vigtige arbejds ressourcer, som i stedet kan bruges på andre og mere værdiskabende arbejdsopgaver.

Telefonløsning tilpasset dine ønsker

Vi kan tilbyde dig 2 forskellige hostede telefonsystemer. Begge er naturligvis uden binding og lange opsigelser.

Det er let at integrere alle dine telefoner i en komplet løsning. Men hvilken af de 2 telefonløsninger der passer bedst til netop jeres virksomhed, afhænger meget af jeres behov, ønsker og krav.  Og det skal vi selvfølgelig snakke mere om…..

Kontakt os her 

Eller se mere om de 2 løsninger inden du kontakter os

Uni-tel One-connect                            Flexfone hosted telefoni

 

Effektiv telefoni

Hos Lund & Erichsen har vi arbejdet med telefonsystemer til små og store virksomheder i mere end 20 år. Vi har været med på den store rejse inden for erhvervstelefoni, hvor moderne og mere avancerede løsninger har vundet større og større indpas, og hvor mulighederne for både virksomhedernes medarbejdere og kunder er blevet bedre i forhold til effektiv kommunikation.

Hos Lund & Erichsen har vi både bred erfaring og stor viden på hele området omkring telefoni til virksomheder, og på den måde har vi også sikret os samarbejder med nogle af branchens førende udviklere og leverandører.

Vi ved, at der er stor forskel på virksomheder, og forskellen på de konkrete behov er også stor. Derfor tilbyder vi en bred vifte af telefonsystemer, hvor du kan få glæde af nogle af de mest innovative, driftssikre og prisbillige løsninger på markedet. Og selvfølgelig uden binding.

Vi kan tilbyde din virksomhed et fleksibelt hosted telefonsystem, så alle medarbejdere kan yde deres optimale overfor jeres kunder.

Se fx løsningen One-Connect fra Uni-tel, som er det oplagte valg, hvis du vil have en ren mobil løsning.

Den hostede platform Flexfone, er måske det du efterlyser. Vil du have integrerede softphones, skal du bestemt starte med at kigge på denne telefonløsning.

Uanset hvilken løsning du foretrækker, så kan du være sikker på, at vi naturligvis altid vil hjælpe og rådgive dig. Så er du og virksomheden sikret det bedste mulige resultat.

Derfor skal du kontakte os, hvis du ønsker at optimere din virksomheds telefoniløsning. På den måde kan du nemlig være med til at sikre din virksomhed økonomiske besparelser og en mere effektiv kommunikations løsning.

Kontakt os på telefon 96264444, e-mail kontakt@l-e.dk eller via denne kontaktformular.