Derfor er dit nye telefonsystem fra Lund & Erichsen – hosted ip-telefoni uden binding

God kundeservice er alfa omega i dag. Dine kunder forventer, at de kan komme til at tale med dig, og du har derfor brug for det bedste telefonsystem, så de får en god oplevelse fra første ring. Samtidig skal din telefonløsning være nem at arbejde med for dine medarbejdere, så de ikke spilder tid og energi på et forvirrende telefonsystem.

Gennem mere end 20 år har L&E hjulpet kunder over hele landet og i alle brancher med at finde de rigtige telefonløsninger. Vi kan også hjælpe dig med at finde det helt rette telefonsystem for din virksomhed.

Bliv kontaktet

Find det bedste telefonsystem til virksomhedens behov

Med et telefonsystem fra L&E får du en hosted telefonløsning, som opfylder dine behov. Du får en løsning, som giver dig fuld valuta for pengene og max fleksibilitet.

Se ofte stillede spørgsmål til telefonsystemer, i bunden af siden. 

Med hosted ip-telefoni skal du ikke tænke på andet end at svare telefonen; vi sørger for, at intet går i stykker, og at systemet er opdateret både ift. den nyeste teknologi, bedste funktionalitet og nemmeste brugerflade.

Du kan sammensætte din telefonløsning præcis, som du ønsker det og vælge netop de funktioner som gør, at din virksomhed får det optimale ud af jeres nye telefonsystem

Installation og implementering uden problemer

Det kan virke uoverskueligt at skifte telefonsystem, men bare rolig: Vi er med dig hele vejen.

Vores teknikere er ude ved dig, når systemet skal installeres, vi giver dine medarbejdere grundig oplæring i systemet og tilbyder naturligvis online- og telefonsupport, hvis noget skulle drille.

Vælg selv dine telefoner

Du har måske allerede investeret i flere gode bordtelefoner og mobiltelefoner, som du ønsker at bruge. 
Det er ikke noget problem; vi kan tilknytte både fysiske telefoner, softphones (telefon på computer) ligesom vores telefonsystemer integrere med jeres Microsoft Teams-klienter. 

Og har du brug for hjælp til at finde ud af hvilken type telefon, der er bedst til din virksomhed, kan vi også hjælpe dig med at finde frem til dette. 
Måske har du lyst til at afprøve en softphone, så er det heller ikke noget problem

Telefonsystemer hvor du vælger hvilken telefonmodel du vil have

Online telefonsystem uden binding

Du skal have den bedste løsning. Hver dag.
Derfor vil du også opleve, at vi leverer telefoni uden binding. Hverken til selve løsningen eller diverse abonnementer.

Det gør vi, fordi vi tror på, at vores telefonsystem skaber værdi for dig og din virksomhed. Og skulle du mod forventning opleve, at det ikke er tilfældet, skal du være fri til at finde en anden løsning. Det betyder også, at du altid er sikret den bedste service og pris.

Med et telefonsystem fra L&E får du naturligvis:

To telefonløsninger – hvad er dit behov?

Vi tilbyder to forskellige hostede telefonsystemer, hvor det er let at integrere din virksomheds telefoner i en komplet løsning.
Begge er naturligvis uden binding og lange opsigelsesperioder.


One-Connect fra Uni-tel (Læs mere) 

Det oplagte valg hvis du vil have en ren mobil-løsning.


Flexfone (Læs mere) 

En hosted platform hvor du fx kan integrere softphones


Ikke to virksomheder er ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem bliver tilpasset dine ønsker, krav og behov.

Derfor tilbyder vi naturligvis en gennemgang af, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Et udpluk af vores kunder

Ofte stillede spørgsmål om cloud telefonsystemer og hosted telefoni

Telefonsystemer baseret på hosted ip-telefoni – også kaldet online eller cloud telefoni – er den foretrukne teleløsning i erhvervslivet; primært fordi hosted ip-telefoni let integrerer fastnet- og mobiltelefoner.  Hosted telefoni betyder at virksomhedens telefoni ligger eksternt ved en udbyder og ikke hos Jer selv.  

Et telefonsystemer baseret på hosted teknologi, giver nogle klare fordele.  I skal ikke tænke på andet end at svare telefonen.
Sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for, at intet går i stykker, at der tilføres ny funktionalitet og at systemet driftes og opdateres, når det er nødvendigt.

I vælger om det skal være ren mobil eller om I vil bruge bordtelefoner eller softphones (telefon på computer), eller om jeres Microsoft Teams klienter skal tages i brug som telefon.

Ja det kan vi. Og vi hjælper dig gennem hele processen. Lige fra rådgivning til hvilken løsning der er bedst til jeres virksomhed, til instruktion så I kan betjene løsningen  

Prisen er afhængig af antallet af medarbejdere, som skal have et nummer i løsningen. Det betyder for dig, at I kun skal betale for det nødvendige antal og ingen overkapacitet.

Henvend dig ved at udfylde formularen, så beregner vi sammen en pris på et telefonsystem, der løser jeres konkrete behov. 

De hostede løsninger vi tilbyder integrerer alle med Microsoft Teams, så medarbejderen kan benytte sin Teams klient til alm. telefoni.

Nej, vores løsninger er uden binding. Så du får en leverandør der sørger for, at du altid har de rigtige priser og den rigtige løsning hele tiden.

Vi benytter TDC og Telenor og kan endda gøre det i samme løsning.  Det giver Jeres virksomhed en stor fleksibilitet, at I kan vælge den bedste mobildækning til den enkelte medarbejder.

Vi kan lave telefonløsninger hvor den private mobiltelefon integreres via et firmanummer på mobilen. Så beholder I mobilnummeret privat og undgår beskatning af firmatelefon.
Det kan sættes op på forskellige måder og hvad som er det helt rigtige for jeres virksomhed viser vi gerne. 

Hvis du har spørgsmål til andre praktiske ting omkring viderestilling, ringekæder mv, så brug 10 minutter med mig – så forklarer jeg det. Ring på 96264449 til Finn Olesen, der er ansvarlig for erhvervstelefoni hos L&E. 

Kontakt Lund & Erichsens Tele afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.