Telefonsystemer fra L&E. Fleksible telefonløsninger uden binding

Hosted telefoni

Her finder du virksomhedens nye telefonsystem, der gør Jer tilgængelige for Jeres kunder.
Og for hinanden internt.

Vi hjælper Jer med effektive telefonsystemer og bringer Jer sikkert gennem hele installations og implementeringsfasen.

Telefonsystemer er i dag baseret på hosted teknologi, Cloud telefoni. Det giver nogle klare fordele at hoste den nye telefonløsning. Hostede telefoniløsninger er resultatet af en udvikling, der gør mulighederne med telefoni mere simple og meget mere effektive for din virksomhed.

I skal ikke tænke på andet end at svare telefonen. Vi sørger for, at intet går i stykker, at der tilføres ny funktionalitet og at systemet driftes og opdateres, når det er nødvendigt.

I vælger om det skal være ren mobil eller om I vil bruge bordtelefoner eller softphones (telefon på computer), eller om jeres Microsoft Teams klienter skal tages i brug som telefon.

Denne type af telefonløsninger er fremtidens platform, fordi den rummer så mange muligheder for, at du og din virksomhed kan benytte lige netop det I har brug for.

Med andre ord får I mulighed for at gøre kommunikationen bedre i alle led, så alle medarbejdere kan yde deres optimale overfor jeres kunder. Samtidig kan I frigøre vigtige arbejds ressourcer, som i stedet kan bruges på andre og mere værdiskabende arbejdsopgaver.

Derfor skal du vælge det nye telefonsystem ved L&E

Fleksibilitet:

Uanset hvilken af vores løsninger du vælger, har du frihed til at vælge lige netop den telefon, eller den kombination af telefoner du har brug for.  Ønsker du fastnet kan du vælge mellem bordtelefon eller Softphone/telefon på PC. Vælger du at etablere det nye telefonsystem med softphones, så er du tilmed billigt i gang, da der ikke skal investeres i hardware ud over et hovedsæt.

Naturligvis kan du også vælge at integrere virksomhedens mobiltelefoner i løsningen. Her lægger vores løsninger meget stor vægt på, at medarbejderne får let adgang til de funktioner, der er et must for at I kan betjene kunderne på en ordentlig måde.

Ingen binding

Vi leverer telefoni uden binding. Som kunde skal man naturligvis ikke binde sig til noget som helst. Hverken til løsning eller til abonnementer. Med abonnementer uden binding er du sikret priser, der altid er optimeret i forhold til markedet.

Individuelt tilpassede løsninger

Ikke to virksomheder er ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke at være det. Det er vigtigt at din virksomheds nye telefonsystem tilpasses det I har brug for.
Derfor leverer vi løsninger, der er tilpasset dine ønsker, krav og behov.

Telefonløsning tilpasset dine ønsker

Vi tilbyder 2 forskellige hostede telefonsystemer, hvor det er let at integrere virksomhedens telefoner i en komplet løsning.
Begge er naturligvis uden binding og lange opsigelser.

Inden du kontakter os, kan du her få lidt inspiration til virksomhedens nye telefonsystem.

Kontakt os her 

Uni-tel One-connect                            Flexfone hosted telefoni

 

Effektiv telefoni

Hos Lund & Erichsen har vi arbejdet med telefoni til små og store virksomheder i mere end 20 år. Vi har været med på den store rejse inden for erhvervstelefoni, hvor moderne og mere avancerede løsninger har vundet større og større indpas, og hvor mulighederne for både virksomhedernes medarbejdere og kunder er blevet bedre i forhold til effektiv kommunikation.

Hos Lund & Erichsen har vi både bred erfaring og stor viden på hele området omkring telefoni til virksomheder, og på den måde har vi også sikret os samarbejder med nogle af branchens førende udviklere og leverandører.

Vi ved, at der er stor forskel på virksomheder, og forskellen på de konkrete behov er også stor. Derfor tilbyder vi en bred vifte af telefoni, hvor du kan få glæde af nogle af de mest innovative, driftssikre og prisbillige løsninger på markedet. Og selvfølgelig uden binding.

Se fx løsningen One-Connect fra Uni-tel, som er det oplagte valg, hvis du vil have en ren mobil løsning.

Den hostede platform Flexfone, er måske det du efterlyser. Vil du have integrerede softphones, skal du bestemt starte med at kigge på denne telefonløsning.

Uanset hvilken løsning du foretrækker, så kan du være sikker på, at vi naturligvis altid vil hjælpe og rådgive dig. Så er du og virksomheden sikret det bedste mulige resultat.

Derfor skal du kontakte os, hvis du ønsker at optimere din virksomheds telefoniløsning. På den måde kan du nemlig være med til at sikre din virksomhed økonomiske besparelser og en mere effektiv kommunikations løsning.

Kontakt os på telefon 96264444, e-mail kontakt@l-e.dk eller via denne kontaktformular.