Telefonsystem – altid uden binding

God kundeservice er alfa omega i dag. Dine kunder forventer, at de nemt kan komme i kontakt  med dig, og du har derfor brug for det bedste telefonsystem, så de får en god oplevelse fra første ring. Samtidig skal din telefonløsning være nem at arbejde med for dine medarbejdere, så de ikke spilder tid og energi på et forvirrende telefonsystem.

Gennem mere end 20 år har L&E hjulpet kunder over hele landet og i alle brancher med deres telefonløsninger.
Vi hjælper også gerne dig og din virksomhed med det helt rigtige telefonsystem.

Vi tilbyder løsninger som ligger vægt på:

Bliv kontaktet

Få det bedste telefonsystem til virksomhedens behov

Vi samarbejder med landets mest fleksible og innovative telefoniudbydere, og har derfor et bredt udbud vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Derfor vil du ved L&E få tilbudt det telefonsystem, der passer til virksomheden og Jeres ønsker. Med andre ord skal vi ikke forsøge at tilpasse en telefonløsning til Jeres ønsker og behov.
Med et telefonsystem fra L&E får du en hosted telefonløsning, som opfylder dine behov. Du får en løsning, som giver dig fuld valuta for pengene og max fleksibilitet.

Se ofte stillede spørgsmål til telefonsystemer, i bunden af siden. 

Med et hosted telefonsystem skal du ikke tænke på andet end at svare telefonen; vi sørger for, at intet går i stykker, og at systemet er opdateret både ift. den nyeste teknologi, bedste funktionalitet og nemmeste brugerflade.

Du kan sammensætte din telefonløsning præcis, som du ønsker det og vælge netop de funktioner som gør, at din virksomhed får det optimale ud af jeres nye telefonsystem

Installation og implementering uden problemer

Det kan virke uoverskueligt at skifte telefonsystem, men bare rolig: Vi er med dig hele vejen.
Vores teknikere er ude ved dig, når systemet skal installeres, vi giver dine medarbejdere oplæring i systemet og tilbyder naturligvis online- og telefonsupport, hvis noget skulle drille.

Vælg den rigtige telefonløsning – hvad er dit behov?

Virksomheder er ikke ens, og derfor skal telefonløsninger heller ikke være det. Vi tilbyder derfor 3 forskellige hostede telefonsystemer.

Det er vigtigt, at din virksomheds nye telefonsystem tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov. 

Det oplagte valg hvis du vil genbruge virksomhedens eksisterende IP bordtelefoner.

Med Uni-tel mobil bestemmer I om det skal være  TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefonløsning med integration af mobiltelefoner og med en Softphone i særklasse.

Med Telavox mobil vælger du om det skal være TDC eller Telia dækning.

En hosted platform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Få det fulde overblik på PC softphonen Myfone.

Vi tilbyder naturligvis en demo og en gennemgang af, hvad de forskellige løsninger kan bidrage med til jeres virksomhed.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med et nyt telefonsystem.

Online telefonsystem uden binding

Du skal have den bedste løsning. Hver dag.
Derfor vil du også opleve, at vi leverer telefoni uden binding. Hverken til selve løsningen eller diverse abonnementer.

Det gør vi, fordi vi tror på, at vores telefonsystem skaber værdi for dig og din virksomhed. Og skulle du mod forventning opleve, at det ikke er tilfældet, skal du være fri til at finde en anden løsning. Det betyder også, at du altid er sikret den bedste service og pris.

Med et telefonsystem fra L&E får du naturligvis:

Vælg selv dine telefoner

Du har måske allerede investeret i flere gode bordtelefoner og mobiltelefoner, som du ønsker at bruge. 
Det er ikke noget problem; vi kan tilknytte både fysiske telefoner, softphones (telefon på computer) ligesom vores telefonsystemer kan integrere med jeres Microsoft Teams-klienter. 

Og har du brug for hjælp til at finde ud af hvilken type telefon, der er bedst til din virksomhed, kan vi også hjælpe dig med at finde frem til dette. 
Måske har du lyst til at afprøve en softphone, så er det heller ikke noget problem

Telefonsystemer hvor du vælger hvilken telefonmodel du vil have

Et udpluk af vores kunder

Ofte stillede spørgsmål om cloud telefonsystemer og hosted telefoni

Et telefonsystem samler medarbejdernes telefoner i en samlet telefonløsning. Et telefonsystem giver nogle muligheder som ikke kan opnås, hvis de ansatte blot havde et antal telefonnumre uden tilknytning til et fælles system. Det er et telefonsystem, der giver mulighed for at virksomheden kan have et hovednummer, hvor de indringende kunder mødes med en velkomst, kø og lukkebeskeder, afhængigt af hvornår på døgnet de ringer.
Derudover kan systemet også sørge for, at der kan ringes direkte til hver medarbejder eller afdeling og svares opkaldet ikke, kan stilles til kollega eller andet svarsted.
Mange telefonsystemer er baseret på, at det skal være let for medarbejderne at svare og omstille samtaler, så kunderne der ringer ind altid får den rigtige betjening og ikke bare beskeden ”kan du ringe op igen”.

Et telefonsystem er som regel ikke en fysisk enhed. Et telefonsystem vil næsten altid være lejet / hosted, hvor I som kunde betaler et abonnement, for at få den ønskede funktionalitet.

Telefonsystemer baseret på hosted ip-telefoni – også kaldet online eller cloud telefoni – er den foretrukne teleløsning i erhvervslivet; primært fordi hosted ip-telefoni let integrerer fastnet- og mobiltelefoner.  Hosted telefoni betyder at virksomhedens telefoni ligger eksternt ved en udbyder og ikke hos Jer selv.  

Et telefonsystemer baseret på hosted teknologi, giver nogle klare fordele.  I skal ikke tænke på andet end at svare telefonen.
Sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for, at intet går i stykker, at der tilføres ny funktionalitet og at systemet driftes og opdateres, når det er nødvendigt.

I vælger om det skal være ren mobil eller om I vil bruge bordtelefoner eller softphones (telefon på computer), eller om jeres Microsoft Teams klienter skal tages i brug som telefon.

Ja det kan vi. Og vi hjælper dig gennem hele processen. Lige fra rådgivning til hvilken løsning der er bedst til jeres virksomhed, til instruktion så I kan betjene løsningen og yde den bedste telefonservice.

Prisen er afhængig af antallet af medarbejdere, som skal have et nummer i løsningen. Det betyder for dig, at I kun skal betale for det nødvendige antal og ingen overkapacitet.

Henvend dig ved at udfylde formularen, så beregner vi sammen en pris på et telefonsystem, der løser jeres konkrete behov. 

De hostede løsninger vi tilbyder integrerer alle med Microsoft Teams, så medarbejderen kan benytte sin Teams klient til alm. telefoni.

Nej, vores løsninger er uden binding. Så du får en leverandør der sørger for, at du altid har de rigtige priser og den rigtige løsning hele tiden.

Det er lidt forskelligt afhængig af hvilken løsning I vælger. Men TDC netværk er fælles for de løsninger vi tilbyder. Men også Telenor og Telia dækning er repræsenteret i vores løsninger.

Så hvis virksomheden vælger TDC  kan enkelte medarbejdere vælge Telenor/Telia, hvis det dækker bedre, hvor de opholder sig.

Vi kan lave telefonløsninger hvor den private mobiltelefon integreres via et firmanummer på mobilen. Så beholder I mobilnummeret privat og undgår beskatning af firmatelefon.
Det kan sættes op på forskellige måder og hvad som er det helt rigtige for jeres virksomhed viser vi gerne. 

Hvis du har spørgsmål til andre praktiske ting omkring viderestilling, ringekæder mv, så brug 10 minutter med mig – så forklarer jeg det. Ring på 96264449 til Finn Olesen, der er ansvarlig for erhvervstelefoni hos L&E. 

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefonløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.