Mobilløsninger og Mobilomstilling uden binding.

Vi tilbyder billige, fleksible og enkle telefonløsninger fra markedets bedste udbydere.
Ved L&E kan du få den løsning der passer bedst til virksomheden.

Bliv kontaktet

Mobil omstilling - uden binding

Har du besluttet dig for at virksomheden skal være mobil ?

Eller måske har virksomheden allerede en mobilløsning, men I er blevet godt trætte af aftaler med lange bindinger og opsigelser ?

Så er løsningen her…. Uden binding.

Løsningen er den fleksible Uni-tel One-Connect som let opsættes som en ren mobil omstilling. Og vi hjælper dig selvfølgelig helt i mål.

Der er mange situationer, hvor det giver rigtig god mening at have et mobilt omstillinganlæg. Fleksibiliteten i kun at have en mobiltelefon og betjene kunderne derfra bliver mere og mere udbredt. Måske er det endda den mest udbredte.

Og idag hvor teknikken gør det muligt at I kan telefonbetjene kunderne på en ordentlig måde, så er der ikke noget til hindre for, at man undværer bordtelefonen.

Men skulle det ske, at I på et tidspunkt tænker, “det kunne nu have været godt med den bordtelefon”. For virksomhedens behov kan selvfølgelig ændre sig af den ene eller den anden grund.

Så er der ingen skade sket, ingen tid og ingen investering spildt.  IP bordtelefoner af forskellige typer kan nemlig uden problem kobles ind i løsningen via jeres internet forbindelse.

Hvad med mobildækningen ?

Har I problemer med mobildækningen i virksomheden. Og det afholder Jer fra at blive 100 % mobil, så er der noget du kan gøre.

Vi har et stort udvalg af hovedsæt til mobilen, både med ledning og trådløse hovedsæt. Du kan selvfølgelig se og prøve inden du beslutter dig.

Uni-tel One-Connect opsat som mobil omstillingsanlæg

Med et Uni-tel mobilabonnement får I adgang til funktioner og funktionalitet, som giver virksomheden et særdeles fleksibelt mobil omstillingsanlæg.

Derefter er det blot at flytte hovednummeret til Uni-tel, så er virksomheden i gang med det mobile omstillingsanlæg.

En One-Connect telefonløsning inkluderer mange funktioner, der vil give kunderne en god oplevelse, når de kontakter Jer: 

Mobil app

En app på mobilen kan i mange tilfælde gøre kundebetjeningen lettere. Hvis ikke dette ønskes kan samtalerne stadig omstilles og bearbejdes med simple koder.

Uni-tel mobilapp

Uni-tel mobil app giver mulighed for bl.a. omstilling til kollegaer.

 

Vil du høre eller se mere om mobilløsninger fra L&E, så udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak og måske en demo af de forskellige muligheder.

 

Ofte stillede spørgsmål om mobil omstillingsanlæg

Et mobil omstillingsanlæg kan samle de ansattes mobiltelefoner / mobilnumre i en samlet løsning, hvor opkald på firmaets hovednummer kan svares og omstilles via en app på mobilen. Nogle mobil omstillinger tilbyder også at opkald kan betjenes på computer. Og så begynder betegnelserne at flyde sammen; omstillingsanlæg – mobil omstillingsanlæg.

Et mobil omstillingsanlæg er ikke en fysisk enhed, men altid en lejet / hosted løsning, hvor I som kunde betaler et abonnement, for at få den ønskede funktionalitet.

Ja det gør vi. Og vi hjælper med alt lige fra rådgivning til implementering af den nye telefoniløsning og instruktion så du selv kan vedligeholde løsningen. 

Ja. Det kan gøres på flere måder. Enten helt simpelt via en kode eller via løsningen mobilapp., hvor man også kan se om kollegaen er optaget eller fx. i møde. I kan også benytte et PC dashboard hvor man har betjening på PCen. Det giver selvfølgelig et bedre overblik

 

Firmaets hovednummer flyttes let til løsningen og vil derefter ringe ud på de mobiltelefoner man ønsker skal svare. De kan melde sig ind og ud når de har andre opgaver. 

Derudover kan hver medarbejder let få et fatnetsnummer eller beholde det de har. Mobiltelefonen kan nemlig modtage opkald på både mobilnummer og fastnets nummer. Er man optaget af en samtale eller ikke har mulighed for at svare, kan opkald stilles til en kollega, eller til hovednummeret.

Det at have 2 numre på sin mobiltelefon giver Jer nogle klare fordele:

  • Flytter medarbejder med sit mobilnummer har I stadig firmanummeret.
  • Bruges fastnet nummer til kunder, kan de betjenes på en anden måde end opkald på mobilnummeret
  • Fastnet nummeret behøves ikke at ringe på mobilen når medarbejder har fri og kunderne bliver stadig betjent.

Prisen er afhængig af antallet af medarbejdere, som skal have en telefon til rådighed samt hvilket mobilabonnement de har brug for. 

Kontakt Finn Olesen på fo@l-e.dk eller udfyld nedenstående formular, så beregner vi sammen en pris på et mobil omstillingsanlæg, der løser jeres konkrete behov. 

Nej løsningen er uden binding, 

I bestemmer selv om det skal være TDC eller Telenor net. I bestemmer det pr bruger, så hver enkelt kan få den dækning der passer bedst.

Medarbejderne kan have forskelligt behov og for ikke at skulle betale for noget overflødigt, kan I vælge forskellige indholdspakker. Indhold og priser kan du se her

Et udpluk af vores kunder

Kontakt Lund & Erichsens Tele afdeling

Skal virksomheden være mobil og ønsker I en fleksibel og brugervenlig mobilløsning, så sig ja tak til nedenstående, så vi finder sammen den rigtige løsning

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Vil du høre og se mere om vores mobile omstillingsanlæg, og hvordan de kan hjælpe din virksomhed og dine kunder, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.