Telefoniløsning til erhverv - altid uden binding

Vi har gennem mere end 20 år hjulpet kunder over hele landet og i mange brancher med de helt rigtige telefoniløsninger.

Vi forhandler forskellige kommunikationsløsninger og vi hjælper også gerne Jeres virksomhed, til den nye løsning som er: 

Bliv kontaktet

Fleksible telefoniløsninger fra L&E

L&E samarbejder med landets mest fleksible og innovative udbydere af telefoni, og kan derfor tilbyde et bredt udbud af telefoniløsninger til din virksomhed.
Derfor kan vi tilbyde det telefonsystem, der passer bedst til Jeres virksomhed og Jeres ønsker. Vi behøves ikke, at forsøge at tilpasse en telefoniløsning til Jeres ønsker og krav. Vi kan levere den rigtige løsning fra start.
Vi tilbyder hostede løsninger, som opfylder virksomhedens behov. I får fuld valuta for pengene, når I vælger L&E som Jeres telefonileverandør.  

Med et hosted telefonisystem skal I ikke tænke på andet end at tage telefonen når den ringer. Systemet er altid opdateret med den nyeste teknologi, bedste funktionalitet og nemmeste brugerflade.

Installation og implementering uden problemer

Det kan sikkert virke uoverskueligt at virksomheden skal skifte telefonsystem, men bare rolig: Vi er med dig hele vejen.
Hvis du ønsker det, kan vores teknikere være ude ved dig, når løsningen går i luften, og vi sørger naturligvis for at Jeres ansatte får instruktion i systemet,  ligesom vi tilbyder online support, hvis noget efterfølgende driller.

Vælg den rigtige teleløsning – hvad er behovet?

Virksomheder er ikke ens, så teleløsninger skal heller ikke være det. Vi tilbyder 3 forskellige hostede systemer.

Vi giver gerne en demo og en gennemgang af, hvad vores løsninger kan bidrage med til virksomheden

Udfyld kontaktformularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak om mulighederne. 

Det rigtige valg, hvis du vil genbruge virksomhedens nuværende IP bordtelefoner.

Mobiltelefoni fra Uni-tel integreres let i løsningen og I bestemmer om det skal være med TDC eller Telenor mobildækning. 

Hosted telefoniløsning med integration af mobiltelefoner i TDC eller Telia net og med en særdeles brugervenlig Softphone. 

En hosted telefoniplatform med integration af mobiltelefoner i TDC net. 

Softphonen Myfone giver medarbejderne det fulde overblik.

Online telefoniløsning uden binding

I dag er god kundeservice alfa omega. 
Virksomhedens kunder ønsker, at de nemt kan komme i kontakt med den rigtige medarbejder eller stedfortræder, og derfor er det vigtigt I har det bedste telefonisystem. Hver dag. 

Samtidig skal telefoniløsningen være nem at betjene for dine medarbejdere, så de ikke spilder unødig tid og energi på et dårligt system.

Vi leverer altid telefoni uden binding

Det kan vi gøre sammen med vores samarbejdspartnere, fordi vi sammen tror på, at vores telefonsystemer er med til at skabe værdi for dig og din virksomhed. Og oplever du mod forventning det modsatte, så skal du selvfølgelig være fri til at finde en anden løsning. Telefoni uden binding betyder også, at I altid er sikre på at have den bedste service og pris.

Med en telefonløsning fra L&E får du:

Et udpluk af vores kunder

Ofte stillede spørgsmål om hostede telefoniløsninger:

En telefoniløsning samler en virksomheds telefoner i en løsning, som giver virksomheden nogle muligheder, der ikke kan lade sig gøre, hvis de ansatte kun havde et antal telefonnumre uden tilknytning til en fælles løsning. Det er fx en telefonløsning, der giver mulighed, for at firmaet har et hovednummer, hvor kunderne mødes med en velkomst, kø og lukkebeskeder, som varierer alt efter hvornår på døgnet, de ringer.
Løsningen kan også sørge for, at kunderne kan ringe direkte til hver medarbejder og afdeling og hvis ikke opkaldet svares, stilles til kollega eller andet svarsted.

Systemer fra L&E er baseret på, at det skal være hurtigt og let for medarbejderne at svare og omstille samtaler, så de kunder der ringer ind altid bliver mødt med den rigtige betjening og ikke bare en besked ”kan du ringe op igen”.

I dag er telesystemer ikke en fysisk enhed, som de oftest var tidligere. En løsning er næsten altid lejet / hosted, hvor I som kunde betaler et fast abonnement, for at få den ønskede funktionalitet og nødvendige antal brugere.

Hosted IP telefoni, kaldes også for online telefoni og cloud telefoni, og er i dag den mest foretrukne telefonløsning i erhvervslivet; ofte fordi hosted ip-telefoni så let integrerer virksomhedens fastnet og mobiltelefoner i en og samme løsning. 
At det er hosted betyder at firmaets telefoni ligger eksternt i ”skyen” ved en udbyder.

En teleløsning som er baseret på den hostede teknologi, giver nogle store fordele;
I skal ikke tænke på noget hardware, der kan gå i stykker og vi sørger for, at alt er opdateret.
Så I skal ikke gøre andet end at svare telefonen, når den ringer.

I vælger om løsningen skal være ren mobil eller om I også vil have mulighed for at benytte bordtelefoner eller softphones (telefon på computer). Evt. om jeres Microsoft Teams skal tages i brug som telefon.

Ja det gør vi. Og vi hjælper virksomheden gennem hele processen. Hele vejen fra rådgivning om hvilken løsning, der er mest velegnet til jer og til instruktion, så I kan betjene løsningen og give kunderne den bedste telefonbetjening.

Prisen afhænger af antallet af brugere/medarbejdere, som skal have et telefonnummer. Dermed skal I kun betale for det nødvendige antal brugere og ingen overkapacitet.

Vi laver gerne et konkret tilbud til dig. Udfyld formularen nederst på siden, så tager vi en snak om hvad I har brug for og vi kan lave et tilbud til Jer.

De løsninger vi tilbyder, kan alle integrere med Microsoft Teams, så medarbejderen kan bruge sin Teams klient til alm. telefoni.

Nej. Vi tilbyder kun løsninger uden binding. Så får du en telefonileverandør, der altid sørger for, at I har de rigtige priser og den rigtige løsning hele tiden.

Det kan variere lidt afhængig af hvilken løsning I vælger. TDC netværk / Net er fælles for de løsninger vi tilbyder. Men vælger du vores løsning fra Uni-tel, kan du også vælge Telenor dækning.

 

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye telefoniløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonisystem, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som virksomhedens telefoni leverandør

Få hurtigt afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om Jeres muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du.

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.