Ajax alarmsystem

Ajax alarmsystem er en effektiv tyverialarm der hjælper dig til at: 

Bliv ringet op

Ajax alarmsystem fra L&E

Hvis du overvejer at investere i et Ajax alarmsystem til dit hjem eller din virksomhed, så kan du få professionel hjælp hos L&E.

Vi har mange års erfaring med alarmsystemer og tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, der passer til dine behov.

Vores udvalg af alarmsystemer omfatter avancerede teknologier, der er designet til at beskytte dit hjem mod indbrud, brand og andre nødsituationer.

Hos L&E køber du din tyverialarm uden abonnement. Så er det din alarm. Set over alarmens levetid, er det den billigste og mest fleksible måde at have sit alarmsystem på.

Køb Ajax alarm pakke til hjemmet

Ajax alarmsystemet kan købes som en gør set selv pakke, med tilkøb af ekstra sensorer og udstyr.

Du kan også vælge at lade L&E stå for installationen. Så ved du med sikkerhed, at dit nye alarmsystem yder dig den bedste sikkerhed. Vi tilbyder årlige servicebesøg, hvor vi checker og kontrollerer at alt fortsat virker som det skal.

Gør det selv pakken ser således ud: 

  • 1 stk. Ajax tyverialarm, GSM/IP.
  • 1 stk. dør/vindueskontakt,
  • 1 stk. bevægelses detektor.
  • 1 stk. fjernbetjening, for til og frakobling af alarmen
  • 1 stk. indendørs sirene. 

    Kontakt os for pris.

Ajax alarmsystemet er godkendt af Forsikring og Pension klasse 2, ( må benyttes i sikringsniveau 20-40) , ligesom L&E som alarmleverandør og installatør er godkendt og certificeret.

Der er gode udvidelsesmuligheder på Ajax alarmen. Og der kommer jævnligt flere til, så har du et specielt behov, så kontakt os for yderligere information.

Du kan tilkøbe og udvide et Ajax alarmsystem med:

Ajax trådløs tyverialarm med kamera

Alarmen med tilhørende enheder er trådløse. Alle komponenterne kommunikerer 2-vejs krypteret via alarmens Security Hub, som udgør tyverialarmen. Den konfigureres via den inkluderede mobilapp, hvorefter systemet er funktionsdygtig. Der kan tilkobles op til 100 trådløse detektorer og sensorer og 10 brugere på løsningen.

Op til 2000 m dækker den trådløse teknologi som Ajax benytter sig af. Jamming beskyttelse sikrer dig, hvis den trådløse forbindelse mellem udstyret afbrydes.

Med en batterilevetid på op til 7 år, skal du ikke bekymre dig om at skifte batterier i nærmeste fremtid. Batterilevetiden afhænger af type detektor og hvor ofte alarmen tilkobles. I din mobilapp kan du til hver en tid se batteri status på de enkelte enheder. Selvfølgelig adviseres du, når det er på tide at skifte batterierne i de tilsluttede sensorer og detektorer.

Ajax hjemmealarm giver dig hurtigt besked om tegn på indbrud. Uanset hvor i verdenen du befinder dig, modtager du en Push Up meddelelse direkte på din smartphone. Forsyner du Ajax Security hub’en med et SIM kort / mobilnummer,  kan du og andre modtage en SMS ved alarm. Via denne mulighed kan du tilkoble alarmen og huset til en vagtcentral.

Ajax alarmsystemet integrerer let overvågningskameraer. Opsætter du et IP kamera af hvilken som helst type ( RTSP – Real Time Streaming) på dit netværk, kan du direkte i Ajax mobilappen, se hvad der sker her og nu i dit hjem.

Alarm med indbygget app

Med til denne Ajax alarm følger en mobilapp, der kan installeres på Iphone IOS 7.1 og nyere, samt Android telefoner 4.1 eller nyere.

På appen kan du fx styre til og frakobling af alarmen, ændre diverse indstillinger, m.m.  Ajax alarmen sammen mobilappen gør det let at integrere IP kameraer, så du kan se hvad der sker i hjemmet, hvis alarmen går.

Brugervenlig app til ajax alarm

Ofte stillede spørgsmål om Ajax alarmsystem

Ja alle enheder kobles trådløst på Alarmens Hub, som er den styrende enhed

Du kan vælge, at du og andre får direkte besked fra alarmen, men du kan også koble vores godkendte døgnbemandede vagtcentral evt. med vægter til alarmen. Ved brug af en vagtcentral er du sikret, at der tages hånd om indbruddet / skaden og at huset hurtigt kan blive lukket af igen. 

Ja. Når vi installerer en tyverialarm sætter vi altid skilte op, som viser at huset er sikret med en alarm fra L&E. 

Hos L&E køber du din tyverialarm, så det er din ejendom. Det eneste abonnement, der kan komme, er hvis du vil have alarmen på en vagtcentral.

Ja, der følger en mobilapp med, både til android og iphone. Her kan du få tilsendt alarmer til ligesom du og andre i husstanden kan til og frakoble alarmen.

Sagtens. Denne alarmtype kan udvides med en sensor med indbygget kamera, som tager billeder af en evt hændelse. Vil du have videoovervågning kan dette integreres via udstyr fra fx HKvision eller andre kameraer som benytter rtsp. 

Kontakt til alarmfirma Lund & Erichsen

Vil du vide mere om hvordan vi sikrer dit hjem med en Ajax tyverialarm, så kontakt os her:

Bliv kontaktet

L&E som din alarm installatør:

Lund & Erichsen har over 30 års erfaring som leverandør og installatør af alarmløsninger.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre dit hjem eller din virksomhed, så udfyld formularen her til venstre eller ring på 96264450 og få en snak med Per Skott, der er ansvarlig for Alarm og overvågning hos L&E. 

Ved at vælge L&E får du: 

Vigtigst af alt, så kan du stole på at vi sammen finder den bedste løsning til jer.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og lever af glade kunder. Det er din tryghed for, at du får den bedst mulige rådgivning og den rigtige løsning på dine udfordringer.