Videoovervågning til private og erhverv

Når din virksomhed ønsker at beskytte medarbejdere, ejendom og andre værdier mod trusler som indbrud, tyveri, hærværk og andre potentielle farer, så kontakt en af Lund & Erichsen’s specialister.

Vi har stor erfaring med installation af videoovervågning og sikringsløsninger.

Bliv kontaktet

Komplet videoovervågning

Det er vigtigt at tage de nødvendige skridt for at sikre, at hjemmet og virksomheden er så sikker som muligt.
En effektiv måde at øge sikkerheden er, at investere i en komplet videoovervågning.
Hos Lund & Erichsen forstår vi, at intet er vigtigere end hjemmet og din virksomheds sikkerhed og står klar til at hjælpe med at levere den bedste teknologi til jeres behov og ønsker. 

Book en uforpligtende samtale og lad os finde en løsning, der er skræddersyet til jeres behov.

Når du vælger L&E, er du sikker på, at videoovervågningen lever op til gældende regler, kun består af forsikringsgodkendt udstyr og at løsningen lever op til dine behov.

Alle vores teknikere hos Lund Erichsen er specialuddannede og vi er selvfølgelig F&P godkendte ( Brancheorganisationen for forsikring & pension) samt ISO 9001:2015 certificeret.

Fordele med video- og kameraovervågning

En af de største fordele ved at investere i videoovervågning er, at det kan hjælpe med at forebygge kriminalitet. Potentielle kriminelle vil ofte afskrækkes fra at udføre en forbrydelse, hvis de ved, at de vil blive fanget på kamera.

Hvis der alligevel sker noget, kan videoovervågning hjælpe myndighederne og være med til at afsløre og identificere kriminelle. Videooptagelser kan endda bruges som bevis i retten. 

Overvågning er ofte med til at give medarbejdere en større tryghedsfølelseFor eksempel kan videoovervågning i indgangspartier og parkeringspladser registrere biler, og personer der kommer ind og ud af virksomheden. Det kan også hjælpe med at overvåge, om nogen bryder ind i bygningen, eller hvis der opstår brande eller andre farer.

Videoovervågning bør aldrig stå alene, men bør være en del af et samlet alarmsystem, sådan at I også har en tyverialarm med kontrolcentral og måske sikrer ekstra værdifulde områder med tågesikring.

TV-overvågning var med til at pågribe gerningsmænd

Tyve fanget på kameraovervågning

Videoovervågning beviser gang på gang, at det har sin berettigelse. Ovenstående billede fra en overvågning, var direkte medvirkende til at 2 tyve blev pågrebet. De blev efterlyst i forskellige midtjyske medier og efterfølgende blev de anholdt.

Udendørs overvågning

Videoovervågning udendørs bliver stadig mere populært. Og det er der flere gode grunde til. 

Det kan ikke kun forhindre tyveri og hærværk, det kan også give en følelse af sikkerhed og tryghed for personalet og andre på stedet.
Det er vigtigt at tage forholdsregler for at beskytte dit hjem eller din virksomhed, og udendørs videoovervågning kan være et værdifuldt middel til at opnå dette. 
Anvendelse af videoovervågning kan virkelig gøre en forskel og er en sikker måde, at beskytte din virksomhed og dets aktiver på.

I efteråret 2016 installerede vi udendørs overvågningskameraer ved Blücher Metal i Vildbjerg for at overvåge et stort areal. Dette valgte Blücher Metal efter at Vildbjerg området, havde været udsat for en del påsatte brande.

Natten til den 21 august 2016 ramte den 6. brand i området ved Blücher, hvor en stak paller blev sat i brand. Herefter blev opsat udendørs videoovervågning.,

3 videokamera i udvendig løsning

Hvorfor vælge Lund & Erichsen til videoovervågning erhverv?

Lund & Erichsen tilbyder det bedste inden for alarmsystemer til erhverv og har mange års erfaring med videoovervågning til virksomheder.

Med den nyeste teknologi kan vi skræddersy en løsning, der passer til din virksomheds specifikke behov. Vi tilbyder alarmsystemer med videoovervågning, der er designet til at gøre jeres virksomhed mere sikker og strømlinet.

Vores specialister kan vejlede jer og hjælpe med at installere det perfekte system til jeres virksomhed.
Videoovervågning er en vigtig sikkerhedsforanstaltning for virksomheder. Det kan forhindre kriminalitet, øge sikkerheden, overvåge arbejdsgange, reducere forsikringspræmier og forbedre driftseffektiviteten. 

Ved Lund & Erichsen finder I den bedste teknologi, der kan skræddersyes til jeres specifikke behov.

Kontakt os i dag for mere information. Vi står klar til at hjælpe jer med en løsning, der passer perfekt til jeres unikke behov og ønsker.

Ofte stillede spørgsmål om video- og kameraovervågning

Video / TV overvågning bør ikke stå alene i en sikringsløsning, men altid være en del af et samlet alarmsystem eksempelvis en tyverialarm med vagtcentral. Tyverialarmen vil sende en besked om indbrud til din og måske flere mobiltelefoner eller til en døgnbemandet vagtcentral. 
Videoovervågningen vil via analyse give besked til tyverialarmen om køretøjer eller personer i et uønsket område og derved aktiveres alarmen. Det kan også detekteres, hvis der er forsøgt hærværk på videoovervågningen og så sendes signal herom til alarmen.
Integrerer man med den rigtige tyverialarm, kan den sende signal til TV-overvågningen om at igangsætte optagelser, hvis tyverialarmen bliver aktiveret.

Ikke hos hos Lund & Erichsen. Her køber du TV overvågningen, og derfor slipper du for det månedlige abonnement. Ser man over løsningens samlede levetid, er det langt det billigste at købe sit udstyr.

Ja, vi leverer og opsætter skilte efter behov og ønske. Det har en meget stor præventiv virkning.

Skilt L&E videoovervågning

Umiddelbart anbefaler vi at bruge kabler, men er det ikke en mulighed, kan laves trådløs kameraovervågning.
Laves overvågningen trådløs, kan der dog være begrænsninger i hvor udstyret kan placeres i forhold til en installation, hvor man har brugt kablet udstyr. 

Sikkerhedsbranchen har inddelt ITV området i nogle specifikationer som fx sikkerhedsklasser, sikringsniveauer og overvågningskategorier. 
Disse kategorier kan være interessante, når man tænker på investering i ny overvågning.

Generelt kan videoovervågning inddeles i 3 kategorier. Du kan se mere om hver enkelt type her:

Observationskamera – hvor sker der noget:

Med et observationskamera sikrer du dig et overblik over et større eller mindre område. Med denne type kamera kan det let konstateres, om der er nogen eller noget i området. Her er nogle eksempler på, hvor det giver mening at benytte observationsovervågning:

 • Udendørsområder af privat grund og erhvervsarealer.
 • P-hus, hvor personalet får mulighed for at kunne anvise ledige parkeringspladser.
 • På og aflæsnings arealer.
 • Butikscentre, hvor vagterne får mulighed for at spore og følge butikstyve.
 • På fx togstationer, som et tryghedsskabende element, hvor kameraerne holder øje med hvad der foregår der
 

Verifikationskamera – hvad sker der

Et Verifikationskamera giver dig overblik over et givent område, med billeder der kan bruges til at verificere hvad der sker. Eksempler med verifikationskamera er:

 • Vagtpersonale får mulighed for at se hvad enkelte personer foretager sig.
 • Overvågning af produktionslinjer i industri så driftstop undgås.
 • Kasselinjer i butikker og supermarkeder.

  Identifikationskamera – Hvem gør noget
 

Et identifikationskamera bruges der hvor der er behov for detaljerede billeder, og om nødvendigt til at identificere en person, eller et objekt. Eksempler på identifikationsovervågning:

 • Identifikation af tyve i f.eks. butikker, banker og i private hjem.
 • Genkendelse af køretøj og nummerplade.
 • Politimæssig efterforskning.
 • Adgangskontrol i f.eks. virksomheder, hvor personer skal identificeres, inden de lukkes ind.

  En samlet overvågningsløsning vil oftest bestå af et mix af de 3 ovenstående typer, for at opnå det bedste resultat.

De fleste ønsker at gemme deres kameraoptagelser i et givent tidsrum. Reglerne siger dog max 30 dage.

Det er muligt at gemme optagelser enten på PC eller en server hvorfra løsningen afvikles eller fra en netværksbaseret enhed, som er udviklet og designet til TV Overvågning. Ofte vil det være nemmest og billigst, når der anvendes netværksenheder, fordi disse allerede indeholder styresystem, software, App. m.m.

Politiets kameraregister

Når din nye kameraovervågning er færdigetableret, så er det vigtigt at registrere dig i Politiets kameraregister. I Politiets efterforskning af kriminalitet, kan overvågning være af stor betydning for den videre efterforskningen. 

I marts 2021 blev det lovpligtigt for virksomheder, offentlige myndigheder og private med særlig tilladelse, at registrere tv-overvågningskameraer, og at indberette væsentlige ændringer til Politiets Kameraregister – også kaldet POLCAM. 
Se mere om registeret.

Ja. Til overvågningsløsninger fra L&E medfølger en brugervenlig og intuitiv mobil app. Så kan I via mobiltelefonen altid følge med i hvad som sker i hjemmet og virksomheden.

Kameraer kan opkobles enten trådløst via et Wifi netværk eller via et kablet netværk. 

Det kan lyde som en stor fordel, at blive fri for at trække kabler, når man vælger at få opsat et nyt overvågningssystem.
Fri for kabler bliver du dog ikke, for det trådløse kamera har brug for strøm. Så det er ikke væsentlig dyrere, at kable til kameraerne ved samme lejlighed. 

Transmission af billeder kan også give udfordringer for Wifi netværk.

Vi anbefaler, at kameraerne kobles på et kablet netværk, for at give den højeste sikkerhed og ikke belaste Wifi nettet unødigt med overførsel af billeder. 
Men enkelte kameraer, hvortil en kablet forbindelse kan blive en stor omkostning, kan sagtent kobles på via Wifi.

Det varierer meget. Prisen bestemmes af antal, kameratype og om det er indendørs og/eller udendørs overvågning. Kontakt Per Skott på 96264450, så finder I sammen den helt rigtige løsning med den rigtige pris

Kontakt til alarmfirma Lund & Erichsen

Vil du vide mere om dine muligheder, for at sikre dine værdier med videoovervågning, så kontakt os via nedenstående

Bliv kontaktet

L&E som din alarm installatør:

Lund & Erichsen har over 30 års erfaring som leverandør og installatør af alarmløsninger.

Vil du høre mere om, hvordan kamera og videoovervågning, kan hjælpe med at sikre dit hjem eller din virksomhed, så udfyld formularen her til venstre eller ring på 96264450 og få en snak med Per Skott, der er ansvarlig for Alarm og Overvågning hos L&E. 

Ved at vælge L&E får du: 

Vigtigst af alt, så kan du stole på at vi sammen finder den bedste løsning til jer.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og lever af glade kunder. Det er din tryghed for, at du får den bedst mulige rådgivning og den rigtige løsning på dine udfordringer.