Alarm til hjemmet

Effektiv tyverialarm til  hjemmet som sikrer dig imod: 

Bliv ringet op

Ajax alarm

Her har du en rigtig god og smart alarm til hjemmet. Vi kan levere alarmen som gør det selv pakke eller vi kan installere den for dig.
Skal vi installere den for dig, kan du trække arbejdslønnen fra i forbindelse med boligjobordningen og håndværkerfradrag.

Hos L&E køber du din tyverialarm uden abonnement. Så er det din alarm. Set over alarmens levetid, er det den billigste og mest fleksible måde at have sit alarmsystem på.

Alarmen er godkendt af Forsikring og Pension klasse 2, ( må benyttes i sikringsniveau 20-40) , ligesom L&E som alarmleverandør og installatør er godkendt og certificeret.

Denne alarmpakke er en af markedets bedste “Gør det selv” tyverialarmer. Den indeholder de vigtigste funktioner du har brug for, hvis du ønsker at sikre dit hjem og dine værdier mod ubudne gæster.

Trådløs tyverialarm med kamera

Alarmen med tilhørende enheder er trådløse. Alle komponenterne kommunikerer 2-vejs krypteret via alarmens Security Hub, som udgør tyverialarmen. Den konfigureres via den inkluderede mobilapp, hvorefter systemet er funktionsdygtig. Der kan tilkobles op til 100 trådløse detektorer og sensorer og 10 brugere på løsningen.

Op til 2000 m dækker den trådløse teknologi som Ajax benytter sig af. Jamming beskyttelse sikrer dig, hvis den trådløse forbindelse mellem udstyret afbrydes.

Med en batterilevetid på op til 7 år, skal du ikke bekymre dig om at skifte batterier i nærmeste fremtid. Batterilevetiden afhænger af type detektor og hvor ofte alarmen tilkobles. I din mobilapp kan du til hver en tid se batteri status på de enkelte enheder. Selvfølgelig adviseres du, når det er på tide at skifte batterierne i de tilsluttede sensorer og detektorer.

Ajax hjemmealarm giver dig hurtigt besked om tegn på indbrud. Uanset hvor i verdenen du befinder dig, modtager du en Push Up meddelelse direkte på din smartphone. Forsyner du Ajax Security hub’en med et SIM kort / mobilnummer,  kan du og andre modtage en SMS ved alarm. Via denne mulighed kan du tilkoble alarmen og huset til en vagtcentral.

Alarmsystemet integrerer let overvågningskameraer. Opsætter du et IP kamera af hvilken som helst type ( RTSP – Real Time Streaming) på dit netværk, kan du direkte i Ajax mobilappen, se hvad der sker her og nu i dit hjem.

Køb alarm pakke til hjemmet

Gør det selv pakken indeholder nedenstående udstyr, hvor du kan vælge mellem sort og hvid.
 Vi anbefaler at du køber denne pakke med sirene. En tyverialarm uden sirene til at advisere naboer og forstyrre tyven, giver ikke den optimale sikkerhed.

  • 1 stk. Ajax tyverialarm, GSM/IP.
  • 1 stk. dør/vindueskontakt,
  • 1 stk. bevægelses detektor.
  • 1 stk. fjernbetjening, for til og frakobling af alarmen
  • 1 stk. indendørs sirene.

Samlet pris kr. 2.495,00 inkl. moms

I forbindelse med bestilling vil du komme til at tale med en alarmtekniker, der kan råde og vejlede dig.

Der er gode udvidelsesmuligheder på Ajax alarmen. Og der kommer jævnligt flere til, så har du et specielt behov så kontakt os for yderligere information.

Du kan tilkøbe og udvide alarmen med:

Alarm med indbygget app

Med til denne Ajax alarm til hjemmet følger en mobilapp, der kan installeres på Iphone IOS 7.1 og nyere, samt Android telefoner 4.1 eller nyere.

På appen kan du fx styre til og frakobling af alarmen, ændre diverse indstillinger, m.m.  Ajax alarmen sammen mobilappen gør det let at integrere IP kameraer, så du kan se hvad der sker i hjemmet, hvis alarmen går.

Brugervenlig app til ajax alarm

Tryk på play og se filmen om denne brugervenlige alarm til hjemmet

Ofte stillede spørgsmål om tyverialarm til hjemmet

Ja alle enheder kobles trådløst på Alarmens Hub, som er den styrende enhed

Du kan vælge, at du og andre får direkte besked fra alarmen, men du kan også koble vores godkendte døgnbemandede vagtcentral evt. med vægter til alarmen. Ved brug af en vagtcentral er du sikret, at der tages hånd om indbruddet / skaden og at huset hurtigt kan blive lukket af igen. 

Ja. Når vi installerer en tyverialarm sætter vi altid skilte op, som viser at huset er sikret med en alarm fra L&E. 

Hos L&E køber du din tyverialarm, så det er din ejendom. Det eneste abonnement, der kan komme, er hvis du vil have alarmen på en vagtcentral.

Ja, der følger en mobilapp med, både til android og iphone. Her kan du få tilsendt alarmer til ligesom du og andre i husstanden kan til og frakoble alarmen.

Sagtens. Denne alarmtype kan udvides med en sensor med indbygget kamera, som tager billeder af en evt hændelse. Vil du have videoovervågning kan dette integreres via udstyr fra fx HKvision eller andre kameraer som benytter rtsp. 

Kontakt til alarmfirma Lund & Erichsen

Vil du vide mere om hvordan vi sikrer dit hjem med en tyverialarm, så kontakt os her:

Bliv kontaktet

L&E som din alarm installatør:

Lund & Erichsen har over 30 års erfaring som leverandør og installatør af alarmløsninger.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre dit hjem eller din virksomhed, så udfyld formularen her til venstre eller ring på 96264450 og få en snak med Per Skott, der er ansvarlig for Alarm og overvågning hos L&E. 

Ved at vælge L&E får du: 

Vigtigst af alt, så kan du stole på at vi sammen finder den bedste løsning til jer.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og lever af glade kunder. Det er din tryghed for, at du får den bedst mulige rådgivning og den rigtige løsning på dine udfordringer.