Alarm til hjemmet

En effektiv tyverialarm til hjemmet fra L&E hjælper dig til at: 

Bliv ringet op

Alarm til hjemmet fra L&E

Hvis du overvejer at investere i en alarm til dit hjem, kan du få professionel hjælp ved  L&E.
Vi er specialister inden for alarm og overvågning og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine behov.
Vores eksperter har omfattende erfaring inden for alarmsystemer og hjemmesikkerhed.

Vi forstår, at hvert hjem er unikt, og netop derfor kan vi tilbyde den bedste sikkerhedsløsning til dig og dit hjem.

Vores udvalg af alarmsystemer omfatter avancerede teknologier, der er designet til at beskytte dit hjem mod indbrud, brand og andre nødsituationer.

Det er afgørende, at du vælger en forsikringsgodkendt løsning og installatør, der kan tilbyde rådgivning baseret på den nyeste viden. Installationen skal være korrekt udført og godkendt af forsikringsselskaberne, så du er forsikret, hvis uheldet er ude. 

Vi er F&P godkendt og er ISO9001:2015 certificeret alarminstallatør og er klar til at hjælpe dig med, at sikre dit hjem på bedst mulig vis, så du kan opnå den nødvendige tryghed og beskyttelse.

Alarm til hjemmet fra L&E holder ubudne gæster ude

Vi tilbyder årlige servicebesøg, hvor vi gennemgår og kontrollerer din tyverialarm grundigt, for at sikre at den fungerer optimalt. 
Det sikrer dig en hjemmealarm der holder ubudne gæster ude af dit hjem, mange år frem i tiden.
 

Sådan vælger du den rigtige alarm til hjemmet

Når du står over for valget af den rigtige alarm til hjemmet, er der flere spørgsmål, du bør overveje. 
Disse spørgsmål vil hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning for dine sikkerhedsbehov.

Trådløs eller ikke-trådløs alarm: Du skal beslutte, om du foretrækker en trådløs alarm, der er nem at installere og kan tilpasses, eller en kablet alarm, der normalt kræver mere omfattende installation, men som til gengæld ikke løber tør for batteri.

Vil du eje eller leje:  Ønsker du at købe og eje din alarmløsning, eller vil du  billigt i gang mod at betale et abonnement hver måned. Set over alarmens levetid så er det langt den billigste løsning, at købe og betale sin alarm med det samme.

Tilslutning til vagtcentral: Beslut om du ønsker, om alarmen skal være tilkoblet en vagtcentral, der kan reagere i tilfælde af alarm, eller om du foretrækker, at alarmen adviserer dig og evt. andre i familien, når alarmen udløses.

Omfang af sikring: Vurder om du kun ønsker at sikre adgangsveje som døre og vinduer eller om du ønsker en mere omfattende sikringsløsning, der inkluderer bevægelsessensorer i resten af hjemmet og evt. med videoovervågning af andre områder i dit hjem.

Valg af sensorer: Undersøg hvilke typer af sensorer der passer bedst til dine behov. Dette kan omfatte bevægelsessensorer, dørsensorer, vinduessensorer og eventuelt røg- eller branddetektorer.

Hensyn til kæledyr: Hvis du har kæledyr, skal du sikre dig, at alarmen er indstillet til at undgå falske alarmer, når dine kæledyr bevæger sig rundt i huset. Vælg sensorer og indstillinger, der tager højde for dette.

Alarmskiltning: Hvor vil du have opsat skilte, der gør opmærksom på at der er opsat en alarm i hjemmet. Der er en meget stor præventiv virkning i skiltningen.

Hvis du er usikker på, hvad du skal vælge, står vi klar til at hjælpe dig med rådgivning.
Privatalarmer kan være komplekse, og det er vigtigt, at systemet fungerer korrekt og giver den nødvendige beskyttelse for at genskabe trygheden i dit hjem

Ofte stillede spørgsmål om tyverialarm til hjemmet

Hos L&E kan du få begge dele. Der kan være fordele og ulemper ved begge, som man skal forholde sig.

Du kan vælge, at du og andre får direkte besked fra alarmen, men du kan også koble vores godkendte døgnbemandede vagtcentral evt. med besøg af vægter. Når du har valgt vagtcentral og vægterbesøg, er du sikret, at der tages hånd om indbruddet / skaden og at huset hurtigt kan blive lukket af igen. 

Ja. Når vi installerer en tyverialarm sætter vi altid skilte op, som viser at huset er sikret med en alarm fra L&E. Der er en meget stor præventiv virkning i skiltning med at hjemmet har tyverialarm.

Hos L&E køber du din tyverialarm, så det er din ejendom. Det viser sig gang på gang, at det er den billigste løsning på sigt. Det eneste abonnement, der kan komme, er hvis du vil have koblet alarmen på en vagtcentral.

Ja, til alle hjemmealarmer fra L&E kan der bruges en mobilapp, både til android og iphone. Her kan du få tilsendt alarmer, ligesom du og andre i husstanden kan til og frakoble alarmen.

Sagtens. Tyverialarmer fra L&E kan sagtens laves med en sensor med indbygget kamera, der  optager hændelser du evt. kan se på din mobiltelefon. 
Ved lidt større behov kan man med fordel etablere videoovervågning.

For at give dig en pris, skal vi have yderligere dialog. Prisen afhænger af flere ting. Bla. hvordan huset ser ud, hvad I har af ønsker og også om forsikringsselskabet har nogle krav. Kontakt os så finder vi gerne den rigtige løsning med pris til jeres hjem. Et godt bud på en alarm til hjemmet kan du se mere om her: Ajax Alarmsystem

Med mere end 30 års erfaring som leverandør og installatør af alarmløsninger er L&E det ideelle valg som din samarbejdspartner. Vi er dedikerede til at hjælpe med at sikre dit hjem eller din virksomhed og tilbyder dig den tryghed, du har brug for.

Ved at vælge L&E får du gavn af vores omfattende erfaring og ekspertise inden for sikringsløsninger. Vores produkter og løsninger er baseret på moderne teknologi, der sikrer pålidelig og effektiv sikring af dit hjem eller din virksomhed.

Vi leverer fleksible og brugervenlige løsninger, der passer præcist til dine behov. Uanset om det drejer sig om trådløse alarmer, tilkobling til en vagtcentral eller tilpasning af sikringsomfanget, er vores mål at sikre, at du får den bedst mulige løsning. 
Vores erfarne teknikere gennemgår årligt relevante alarmkurser, så de er opdaterede med den nyeste viden og teknologi inden for sikkerhedsområdet.

Når du vælger L&E, kan du være tryg ved, at vi kun benytter godkendte alarmprodukter af høj kvalitet. Vi er F&P-godkendte og ISO9001:2015-certificerede, hvilket er en garanti for vores engagement i at levere pålidelige og kvalitetsorienterede løsninger.

Vi lægger stor vægt på at have tilfredse kunder og har opbygget en stærk tillid gennem mere end 100 års eksistens. Vores kundefokus betyder, at vi altid stræber efter at give dig den bedst mulige rådgivning og finde den optimale løsning til dine unikke sikkerhedsudfordringer.

Når det kommer til at sikre dit hjem eller din virksomhed, kan du stole på L&E som din pålidelige samarbejdspartner. Vi er dedikerede til at levere den nødvendige ekspertise, kvalitet og pålidelighed for at sikre din tryghed og beskyttelse.

Kontakt til alarmfirma Lund & Erichsen

Vil du vide mere om hvordan vi sikrer dit hjem med en tyverialarm, så kontakt os her:

Bliv kontaktet

L&E som din alarm installatør:

Lund & Erichsen har over 30 års erfaring som leverandør og installatør af alarmløsninger.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre dit hjem eller din virksomhed, så udfyld formularen her til venstre eller ring på 96264450 og få en snak med Per Skott, der er ansvarlig for Alarm og overvågning hos L&E. 

Ved at vælge L&E får du: 

Vigtigst af alt, så kan du stole på at vi sammen finder den bedste løsning til jer.

Vi har eksisteret i mere end 100 år, og lever af glade kunder. Det er din tryghed for, at du får den bedst mulige rådgivning og den rigtige løsning på dine udfordringer.