Omstillingsanlæg til alle brancher

Hos L&E får du fleksible omstillingsanlæg, som sætter dine og virksomhedens ønsker i centrum.

Og selvfølgelig er det uden binding, uanset hvilken løsning du vælger.

Her kan du nemlig vælge det omstillingsanlæg, som passer bedst til Jer. Både rent teknisk og funktionsmæssigt, og selvfølgelig skal løsningen også passe til jeres ønsker til fremtiden.

Nogle virksomheder ønsker en mobilløsning, hvor mobiltelefonen er i centrum. Andre har brug for en anden type løsning, hvor det er muligt at benytte bordtelefoner og Softphones. Uanset hvilke krav I har, så har vi omstillingsløsningen der matcher virksomhedens behov.

Bliv kontaktet

Fleksible omstillingsanlæg uden binding

Vi samarbejder med flere af landets udbydere, og derfor kan L&E tilbyde det omstillingsanlæg, der passer til virksomheden og Jeres ønsker. Ved L&E får du en hosted telefonløsning, som opfylder jeres ønsker og behov. Du får en løsning, som giver dig fuld valuta for pengene og max fleksibilitet.

Med et hosted omstillingsanlæg betaler du et fast beløb hver måned og slipper for at tænke på vedligeholdelse, drift og opdateringer. Du skal ikke tænke på andet end at svare telefonen; vi sørger for at intet går i stykker, og at løsningen er opdateret både ift. nyeste teknologi, men også så I får bedste funktionalitet og nemmeste brugerflade.

Problemfri installation og implementering 

Det kan til tider virke uoverskueligt at skifte til et nyt omstillingsanlæg, men bare rolig: Vi er med dig hele vejen.

Ønsker du det kan vores teknikere være hos dig, når systemet skal idriftsættes og vi giver medarbejderne oplæring i løsningen og tilbyder naturligvis online- og telefonsupport, hvis noget skulle drille.

Se nedenfor lidt mere om et par af de løsninger vi tilbyder.
Ønsker du en uddybende demo og tilbud så udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med en ny omstillingsløsning

Hosted omstillingsanlæg fra Telavox

Løsningen fra Telavox kombinerer på en effektiv måde mobilnumre og fastnet numre til én fælles løsning. En løsning der giver mange smarte funktioner. Funktioner der vil hjælpe Jer med at betjene jeres kunder.

En af Telavoxs helt store styrker er den brugervenlige og fleksible softphone der benyttes på løsningen. Den indeholder funktioner som vil lette medarbejdernes hverdag og samtidig være med til at optimere virksomhedens kundebetjening.
Der skal bare tilsluttes et hovedsæt, så er man igang.

Når virksomhedens mobiltelefoner flyttes til Telavox, bliver de en fuld integreret del af virksomhedens omstillingsanlæg. Så opnås funktioner som One-number, visning om kollegaer er optaget på mobil og/eller fastnet og meget mere.

Når mobiltelefoner er tilknyttet løsningen kan de mobile medarbejdere benytte mobilen, og de medarbejdere der har deres primære plads ved skrivebordet, kan benytte en softphone og dermed få de bedst mulige betingelser for at betjene kunderne.

Mobil omstillingsanlæg

Til dig der ønsker en mobilløsning, hvor de ansatte kun skal benytte sig af en mobiltelefon, tilbyder vi den fleksible Uni-tel One-Connect.

Det er en omstillingsløsning, som er hurtig at implementere og at komme i gang med. Den ligger ofte lige for, fordi mange har en firma mobiltelefon i forvejen.

Mange virksomheder har allerede stor glæde af den fleksibilitet, vi kan tilbyde med Uni-tels mobildækning.
Med Uni-tel mobil vælger du nemlig selv om det skal være TDC eller Telenor net.

Uni-tel One-Connect

Et udpluk af vores kunder

Ofte stillede spørgsmål om omstillingsanlæg

Et omstillingsanlæg kan samle de ansattes telefoner i en samlet løsning. Et omstillingsanlæg vil give nogle muligheder til virksomheden, som ikke kan opnås, hvis de ansatte blot havde nogle telefonnumre uden at være samlet i et fælles system. Med en omstillingsløsning kan I have et hovednummer, hvor de kunder der ringer til Jer, altid mødes af en velkomst, og besked om at der er lukket, når I er gået hjem.
Med løsningen kan kunderne også ringe direkte til hver medarbejder eller afdeling og svares opkaldet ikke, kan stilles videre til en kollega eller en relevant afdeling. 

Næsten alle omstillingsanlæg er baseret på, at det er let for brugerne at svare og omstille samtaler, så kunderne der ringer ind altid kan få den rigtige telefonbetjening.

Et omstillingsanlæg er sjældent en fysisk enhed, selv om det lyder sådan. Et omstillingsanlæg vil næsten altid være hosted, hvor I som kunde betaler et abonnement, for at få den ønskede funktionalitet.

Det gør vi naturligvis. Og vi hjælper Jer helt i mål og sørger for at I er tilfredse.

Vi tilbyder kun løsninger uden binding og med gennemskuelige priser.

Det kan I sagtens. Vores omstillingsanlæg integrerer på bedste vis mobiltelefoner, så I kan betjene alle opkald på mobiltelefoner. 

Vi laver gerne et konkret tilbud til jer. Prisen afhænger af antal medarbejdere med telefon m.m. Så kontakt os så tager vi en snak og finder den bedste løsning til Jeres virksomhed.

Ja. I Danmark kan alle telefonnumre flyttes til den udbyder / operatør I ønsker

Der er et lille “slip” om natten hvor fastnetnumre flyttes. Nye SIM kort til mobilnumre er fremsendt i god tid inden flytning af numrene, så de er klar til at mobilnumre flyttes

Få vores bud, på et effektiv omstillingsanlæg

I forbindelse med ny telefoni til virksomheden kan der være mange valg og beslutninger at tage. Virksomhedens omstillingsanlæg / telefonsystem kan i dag leveres på forskellige teknologier. IP eller mobil, købt og betalt eller lejet / hosted.
Uanset hvad din virksomhed foretrækker kan vi som leverandør af jeres telekommunikation tilbyde løsninger inden for alle teknologier. Vi giver altid en ærlig rådgivning som tager udgangspunkt i dine ønsker og krav.

Herover kan du se mere om de forskellige løsninger vi tilbyder indenfor omstillingsløsninger.  De ligger hver især vægt på noget forskelligt, men alle ender ud i det samme; at I kan holde kontakten med jeres kunder og kan servicere dem på en ordentlig måde.

Bliv klogere på hvad der kan løse jeres behov – og til hvilke priser

Start med en helt uforpligtende analyse, hvor vi sammen gennemgår nuværende telefon løsning.

  • Lever den funktionsmæssigt op til jeres ønsker og krav eller er der noget som kan gøres nemmere og bedre i en ny løsning ?
  • Hvordan er det med forbruget og priserne. Her kan vi ofte finde besparelser.

    Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med en ny omstillingsløsning

Kontakt Lund & Erichsens Tele afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder med telefoni fra L&E og brugervenlige og fleksible omstillingsløsninger, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som leverandør af virksomhedens nye omstillingsanlæg

Vil du høre mere om hvad erhvervstelefoni fra L&E, kan gøre for dig, din virksomhed og dine kunder, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.