Omstillingsanlæg til alle brancher

Hos L&E får du fleksible omstillingsanlæg, som sætter dine og virksomhedens ønsker i centrum.

Og selvfølgelig er det uden binding, uanset hvilken løsning du vælger.

Her kan du nemlig vælge det omstillingsanlæg eller telefonomstilling som passer bedst til Jer. Både rent teknisk og funktionsmæssigt, og selvfølgelig skal løsningen også passe til jeres ønsker til fremtiden.

Nogle virksomheder ønsker en mobilløsning, hvor mobiltelefonen er i centrum. Andre har brug for en anden type løsning, hvor det er muligt at benytte bordtelefoner og Softphones. Uanset hvilke ønsker du har, så har vi omstillingsløsningen der matcher dine behov.

Bliv kontaktet

Hosted omstillingsanlæg

Her får I en telefonløsning, der bare har det hele. Løsningen kombinerer på en effektiv måde mobiltelefoner og fastnet.

Vi er glade for, at vi kan tilbyde den hostede løsning fra Telavox til vores kunder. Løsningen tager det bedste fra mobilverdenen og fastnetsverdenen og kombinerer til én fælles løsning. En løsning der giver mange smarte funktioner. Funktioner der hjælper Jer med at betjene jeres kunder.

Du betaler et fast beløb hver måned og slipper for at tænke på vedligeholdelse, drift og opdateringer.

En af Telavoxs helt store styrker er den brugervenlige og fleksible softphone der benyttes på løsningen. Den indeholder funktioner som vil lette medarbejdernes hverdag og samtidig være med til at optimere virksomhedens kundebetjening.
Der skal bare tilsluttes et hovedsæt, så er man igang.

Vil du prøve softphonen af inden I beslutter Jer, så er det naturligvis ikke noget problem. Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 

Når virksomhedens mobiltelefoner flyttes til Telavox, bliver de en fuld integreret del af virksomhedens omstillingsanlæg. Så opnås funktioner som One-number, visning om kollegaer er optaget på mobil og/eller fastnet og meget mere.

Når mobiltelefoner er tilknyttet løsningen kan de mobile medarbejdere benytte mobilen, og de medarbejdere der har deres primære plads ved skrivebordet, kan benytte en softphone og dermed få de bedst mulige betingelser for at betjene kunderne.

Mobil omstillingsanlæg

Til dig der ønsker en mobilløsning, med mobiltelefonen i centrum, tilbyder vi den fleksible Uni-tel One-Connect.

Det er en telefoniløsning, som er hurtig at implementere og at komme i gang med. Den ligger ofte lige for, fordi mange har en firma mobiltelefon i forvejen.

Mange virksomheder har allerede stor glæde af den fleksibilitet, vi kan tilbyde med Uni-tels mobildækning. Med Uni-tel mobil vælger du nemlig selv om det skal være TDC eller Telenor net.

Mitel Telefonsystem

Er der ikke behov for at integrere mobiltelefoner i løsningen, så kan et IP telefonsystem være det rigtige valg. Ofte køber man sit nye telefonsystem, men vi tilbyder også leasingaftaler.

Med et IP baseret telefonsystem opnår virksomheden de lavest mulige abonnementer og takster med en af markedets udbydere af SIP telefoni. Derfor ser vi meget ofte, at denne løsning bliver den billigste set over et par år.

Vi har stor erfaring med installation og service af Mitel systemer, hvor der bruges IP bordtelefoner eller softphones (telefon på computer). Et Mitel telefonsystem har et meget højt funktions og facilitetsniveau.

Et udpluk af vores kunder

Få vores bud, på effektiv telefonomstilling

I forbindelse med ny telefoni til virksomheden kan der være mange valg og beslutninger at tage. Virksomhedens omstillingsanlæg / telefonsystem kan i dag leveres på forskellige teknologier. IP eller mobil, købt og betalt eller lejet / hosted.
Uanset hvad din virksomhed foretrækker kan vi som leverandør af jeres telekommunikation tilbyde løsninger inden for alle teknologier. Vi giver altid en ærlig rådgivning som tager udgangspunkt i dine ønsker og krav.

Herover kan du se mere om de forskellige løsninger vi tilbyder indenfor telefonomstilling. De ligger hver især vægt på noget forskelligt, men alle ender ud i det samme; at I kan holde kontakten med jeres kunder og kan servicere dem på en ordentlig måde.

Bliv klogere på hvad der kan løse jeres behov – og til hvilke priser

Start med en helt uforpligtende analyse, hvor vi sammen gennemgår nuværende telefon løsning.

  • Lever den funktionsmæssigt op til jeres ønsker og krav eller er der noget som kan gøres nemmere og bedre i en ny løsning ?
  • Hvordan er det med forbruget og priserne. Her kan vi ofte finde besparelser.

Udfyld formularen nederst på siden, eller ring til Finn Olesen på 96264449 , og få en snak omkring de forskellige muligheder med en ny omstillingsløsning

 

Kontakt Lund & Erichsens Tele afdeling

Vil du høre mere om dine muligheder med telefoni fra L&E og brugervenlige og fleksible omstillingsløsninger, så sig ja tak til nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som leverandør af virksomhedens nye omstillingsanlæg

Vil du høre mere om hvad erhvervstelefoni fra L&E, kan gøre for dig, din virksomhed og dine kunder, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.