Minimer støj på kontoret

Flere og flere ansatte føler sig generet af støj på kontoret.

Undersøgelser viser at støj på arbejdspladsen er en hyppig årsag til at ansatte døjer med hovedpine, stress og usædvanlig træthed efter en lang arbejdsdag. Åbne kontorlandskaber med ingen eller kun ringe akustiske forbedringer er med til at dette problem er stigende.

Men der kan gøres noget ved.

En Jabra Noise Guide kan hjælpe med at gøre problemet synligt. Den informerer effektivt når støjniveauet er på vej mod det uacceptable. Som et trafiklys vises om, der er for meget støj på kontoret i form af farverne rød, gul og grøn.

Den indstilles til det støjniveau som I finder acceptabel for jeres omgivelser. Derefter vil Guiden advare alle om at niveauet er på vej mod grænsen med gult blink, og når niveauet er nået blinkes rødt. Jabra Noise Guide er særdeles præventiv.

Er I plaget af støj på kontoret eller andet sted i jeres virksomhed, kan I selvfølgelig prøve Noise Guiden af, inden I beslutter jer for et køb.

På arbejdsmiljøportalen kan du finde mere information om emnet Støj på arbejdspladsen.

Jabra Noice Guide

 

Med til Jabra Noice Guiden følger software så du kan føre statistik på støjen. Der lagres data for 3 måneder, som let kan synkroniseres via USB-stik til din computer.

Kontakt Lund & Erichsen

Vil du høre mere om dine muligheder for at minimere støjen på kontoret , så udfyld nedenstående

Bliv kontaktet

L&E som din telefoni leverandør

Ved at vælge L&E får du:

  • Over 20 års erfaring med telekommunikation 
  • Systemer baseret på moderne teknologi
  • Løsninger og abonnementer uden binding
  • Løsninger der løbende kan udvides og tilpasse virksomhedens behov

Vi tilbyder:


Vil du høre mere om dine muligheder med en brugervenlig og effektiv telefoniløsning, så udfyld nedenstående. I  forbindelse med en ny telefoniløsning til virksomheden kan der være mange valg at træffe. Virksomhedens nye telefonsystem kan i dag leveres på forskellige teknologier; IP eller mobil, købt og betalt eller lejet / hosted.

Uanset hvad din virksomhed foretrækker kan vi som Jeres nye leverandør af virksomhedens telefoni, tilbyde løsninger inden for alle teknologier. Vi giver altid en ærlig rådgivning, som tager udgangspunkt i dine ønsker og krav.

Det hele starter med at du tager en kontakt til os.