Lund & Erichsen tilbyder IP telefoni og telefoniløsninger der tager udgangspunkt i netop Jeres behov

Telefonløsninger der optimerer og løfter jeres kundeservice

Telefoniløsningen er ofte det første kunden møder i din virksomhed. Derfor er det så vigtigt, at den præsenterer virksomheden godt og at kunden får den bedste service og oplevelse af jeres virksomhed. En professionel, effektiv og driftssikker teleløsning er derfor nødvendig.

Virksomheder har i dag forskellige krav og ønsker til funktionalitet, og netop derfor tilbyder vi dig forskellige telefoniløsninger, der matcher ethvert behov. Fælles for dem alle er, at de tager udgangspunkt i dine ønsker og krav.

Klik dig videre og se mere om vores løsninger nedenfor.

Skal vi sammen finde løsningen der matcher dine behov. Kontakt os her. 

Uni-tel One-connect

L&E er Uni-tel forhandler og installerer den hostede telefoniløsning Uni-tel One-connect, som nemt samler virksomhedens fastnet og mobiltelefoner i en samlet løsning, og tilbyder de mest benyttede telefonfunktioner, der er brug for hos jer.

Mobilabonnementerne er særdeles fleksible uden binding og du bestemmer pr. bruger om det skal være i TDC eller Telenor mobildækning. Har du allerede en hosted telefonløsning kan de nuværende bordtelefoner ofte genbruges.

Uni-tel OneConnect

Unitel Mobil

Flexfone telefoniløsning

Flexfone er en hosted PBX uden binding, som let integrerer alle dine enheder: Bordtelefon, mobil og Softphone, og så er løsningen endda proppet med funktioner uden merpris. Flexfone mobil håndteres i TDC mobilnettet.

Erhvervstelefoni Flexfone

 

Mitel telefonsystem

Moderne og fleksibel IP telefoni med MiVoice Office 400 fra Mitel

Som certificeret Mitel Partner installerer vi MiVoice Office 400 telefonsystemer fra Mitel ( tidligere Aastra 400). De består af effektive telefonanlæg til små og store virksomheder.

Lund & Erichsen er certificeret Mitel Partner. Det er din garanti for en sikker investering.

Udover MiVoice 400 servicerer vi også alle versioner af Aastra 400, Aastra Intelligate og ældre Ascom systemer.

Mitel telefonsystem

Valg af telefonløsning

Det kan være svært at sige, hvilken telefoniløsning der er det rigtige valg. Det afhænger bl.a. af jeres behov og ønsker, krav om funktionalitet, hvilke forventninger har I til fremtiden, hvilken type telefon ønsker brugerne, skal det være en mobiltelefon, bordtelefon eller evt. en softphone, hvor betjening af opkald foregår på PC.

  • Skal det være en lejet / hosted telefoniløsning, hvor der betales en ”leje” pr. måned,
  • En hosted løsning hvor mobiltelefonen er i centrum, så det bliver en mobilløsning,
  • En købt og investeret løsning, hvor vi installerer et telefonsystem / telefonanlæg. På telefonsystemet som jo er købt og betalt, betaler du naturligvis ikke andet end samtaletakst og det giver ofte på sigt den billigste løsning.

Vi kan rådgive dig om alle mulighederne, så tag os med på råd. Det betaler sig, at høre ærligt om forskellene på de forskellige typer af løsninger og teknologier.

Hvordan jeres ind- og ikke mindst udgående telefontrafik fordeler sig, er også et vigtigt parameter. Det er vigtigt, men ikke altid altafgørende, at du kigger på at få den IP telefoni løsning der tilbyder de bedste samtaletakster. Sammen med vores samarbejdspartner Uni-tel, som tilbyder IP telefoni og håndterer trafikken ind og ud af virksomheden, kan vi ofte reducere abonnement og taksering væsentligt.

Vi kan med andre ord rådgive dig om de forskellige muligheder og sammen finder vi den telefoniløsning der passer bedst til jeres virksomhed, så I kan holde kontakten til jeres kunder med en løsning, som tager udgangspunkt i de funktioner og faciliteter, I har brug for i netop jeres virksomhed.

Hjælp til at finde den rigtige løsning. Kontakt os her.

Gratis eftersyn
Vi giver gerne et telefonicheck, hvor vi konstaterer om I har den optimale løsning, eller om vi kan hjælpe jer til en bedre løsning, og samtidig hjælpe jer med at opnå besparelser.
Lyder det som noget for dig, så kontakt Finn Olesen og få en god snak om din situation, samt et uforpligtende besøg.
Ny telefoni, er det besværligt ?

Nej, det er det ikke. Vi hjælper jer hele vejen i mål. Lige fra start til slut, og sørger for at alt kører som det skal. Vi bestræber os altid på at der er mindst mulig nedetid. Oftest kan vi give vores kunder ny løsning helt uden nedetid i åbningstiden.

Brug for en mødetelefon ?

Så kan vi levere den til dig uden oprettelse og abonnement. Den koster kun alm. telefontakst at benytte.

Gratis mødetelefon

 

Jabra Noise guide på bordstand
For meget støj?

Mange virksomheder går over til at arbejde i åbne kontorer og det medfører i en del tilfælde ekstra støj og forstyrrelser omkring den enkelte medarbejder, når der skal arbejdes koncentreret.
Her er Jabra Noise Guide en hjælpende hånd, der vejleder folk på kontoret om hvor meget støj de selv og omgivelserne genererer.
Kontakt os for at afprøve Jabra Noice Guide i jeres kontormiljø.

Jabra Pro 9470 hovedsæt
Find det rigtige headset

Lund & Erichsen leverer alle typer af hovedsæt; Jabra,  Plantronics og Sennheiser.

Kontakt os og lad os sammen finde det hovedsæt der passer til jeres behov

Se mere om headset til telefon

Har du brug for sparring omkring telefoni?

Jeg er klar på en snak om, hvordan vi bedst muligt løser de udfordringer I har, men først lidt information om mig:

Jeg har været ansat ved L&E siden 1987 og er projektleder for Teleområdet. Jeg har over 25 års anciennitet på teleområdet og har stor viden omkring løsninger på anlægskompleksitet og opbygning, det være sig om det er IP eller mobilløsninger. Denne viden glæder jeg mig til at dele ud af.

Kontakt mig på enten telefon eller mail – jeg ser frem til at høre fra dig.

 

 

Telefon: 96264449

Finn Olesen, projektleder
IP- og mobiltelefoni