Hos Lund & Erichsen får du telefoniløsninger der tager udgangspunkt i Jeres behov

Telefonløsninger der optimerer og løfter jeres kundeservice

Telefoniløsningen er ofte det første kunden møder i din virksomhed.

Derfor er det så vigtigt, at den præsenterer virksomheden godt og at kunden får den bedste service og oplevelse af jeres virksomhed. En professionel, effektiv og driftssikker teleløsning er derfor nødvendig.

Virksomheder har i dag forskellige krav og ønsker til funktionalitet, og netop derfor tilbyder vi dig forskellige telefoniløsninger, der matcher ethvert behov. Fælles for dem alle er, at de tager udgangspunkt i dine ønsker og krav.

Her tilpasser vi løsningen til dig. Ikke omvendt.

Telefonsystem uden binding

Uanset om du vælger et IP telefonsystem, en hosted / lejet løsning eller et mobil omstillingsanlæg, så er løsningen selvfølgelig uden binding og lange opsigelser.

Klik dig videre nedenfor og se mere om vores løsninger. Kontakt os så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige telefonløsning.

 

Kontakt os her så finder vi løsningen der matcher dine behov. 

Uni-tel One-connect

Her får du den hostede telefoniløsning Uni-tel One-connect, som nemt samler virksomhedens fastnet og mobiltelefoner i en samlet løsning. Her tilbydes de telefonfunktioner, der er brug for i virksomheden for at holde kontakten med jeres kunder.

Mobilabonnementerne er særdeles fleksible uden binding og du bestemmer pr. bruger om det skal være i TDC eller Telenor mobildækning. Har du allerede en hosted telefonløsning kan de nuværende bordtelefoner ofte genbruges.

Oneconnect           Uni-tel mobil

Flexfone telefoniløsning

Flexfone er en hosted PBX uden binding, som let integrerer alle dine enheder: Bordtelefon, mobil og Softphone, og så er løsningen endda proppet med funktioner uden merpris. Flexfone mobil håndteres i TDC mobilnettet.

 

Erhvervstelefoni Flexfone

 

Mitel MiVoice telefonsystem

Moderne og fleksibel IP telefoni med MiVoice Office 400 fra Mitel

Som certificeret Mitel Partner installerer vi MiVoice Office 400 telefonsystemer fra Mitel ( tidligere Aastra 400). De består af effektive IP telefonanlæg til små og store virksomheder.

Udover MiVoice 400 servicerer vi også alle versioner af Aastra 400, Aastra Intelligate og ældre Ascom systemer.

Mitel telefonsystem

Valg af telefonløsning

Vi hjælper dig til at finde den rigtige telefonløsning. Det afhænger bl.a. af jeres behov og ønsker, krav om funktionalitet, hvilke forventninger har I til fremtiden, hvilken type telefon ønsker brugerne, skal det være en mobiltelefon, bordtelefon eller evt. en softphone, hvor betjening af opkald foregår på PC.

  • Skal det være en lejet / hosted telefoniløsning, hvor der betales en ”leje” pr. måned,
  • En hosted løsning hvor mobiltelefonen er i centrum, så du får et fleksibelt mobil omstillingsanlæg.
  • En købt og investeret løsning, hvor vi installerer et telefonsystem / telefonanlæg.

Med over 20 års erfaring i branchen, kan vi rådgive dig om mulighederne, så tag os med på råd. Det betaler sig, at høre om forskellene på de forskellige typer af løsninger og teknologier.

Hvordan jeres ind- og ikke mindst udgående telefontrafik fordeler sig, er også et vigtigt parameter. Det er vigtigt, men ikke altid altafgørende, at du kigger på at få den IP telefoni løsning der tilbyder de bedste samtaletakster.

Sammen med vores samarbejdspartner Uni-tel, som tilbyder IP telefoni og håndterer trafikken ind og ud af virksomheden, kan vi ofte reducere abonnement og taksering væsentligt.

Vi kan med andre ord rådgive dig om de forskellige muligheder og sammen finder vi den telefoniløsning der passer bedst til jeres virksomhed, så I kan holde kontakten til jeres kunder med en løsning, som tager udgangspunkt i de funktioner og faciliteter, I har brug for i netop jeres virksomhed.

Brug for hjælp til at finde den rigtige løsning. Kontakt os her.

Gratis eftersyn
Skal vi gennemgå jeres nuværende løsning og se om der er plads til forbedringer og måske samtidig opnå besparelser på abonnement.

Lyder det som noget for dig, så kontakt Finn Olesen og få en god snak om din situation, samt et uforpligtende besøg.

Ny telefoni, er det besværligt ?

Nej, det er det ikke. Vi hjælper jer hele vejen i mål. Lige fra start til slut, og sørger for at alt kører som det skal. Vi bestræber os altid på at der er mindst mulig nedetid. Oftest kan vi give vores kunder ny løsning helt uden nedetid i åbningstiden.

Brug for en mødetelefon ?

Så kan vi levere den til dig uden oprettelse og abonnement. Den koster kun alm. telefontakst at benytte.

Gratis mødetelefon

 

Har du brug for sparring omkring din fremtidige telefoni?

Jeg er klar på en snak om, hvordan vi bedst muligt løser de udfordringer I har, men først lidt information om mig:

Jeg har været ansat ved L&E siden 1987 og er projektleder for Teleområdet. Jeg har over 25 års anciennitet på teleområdet og har stor viden omkring løsninger på anlægskompleksitet og opbygning, det være sig om det er IP eller mobilløsninger. Denne viden glæder jeg mig til at dele ud af.

Kontakt mig på telefon 96264449 eller mail fo@l-e.dk – jeg glæder mig til at høre fra dig.

Projektleder for telefoni Finn Olesen

Projektleder Finn Olesen

For meget støj ?

Mange virksomheder går over til at arbejde i åbne kontorer og det medfører i en del tilfælde ekstra støj og forstyrrelser omkring den enkelte medarbejder, når der skal arbejdes koncentreret.
Her er Jabra Noise Guide en hjælpende hånd, der vejleder folk på kontoret om hvor meget støj de selv og omgivelserne genererer.
Kontakt os for at afprøve Jabra Noice Guide i jeres kontormiljø.

 

Find det rigtige headset

Vi leverer alle typer af hovedsæt: Jabra, Plantronics og Sennheiser

Kontakt os og lad os sammenb finde det hovedsæt der passer til jeres behov

Se hvorfor du skal bruge et hovedsæt til din telefon