Mobilomstilling uden binding

God kundeservice på telefonen er vigtigere end nogensinde. Kunderne regner med, at de kan komme i kontakt med jer første gang, og I skal derfor have det bedste telefonsystem. 
Samtidig skal telefonløsningen være nem at betjene for dine medarbejdere, så der ikke spildes tid og ressourcer på en forvirrende telefonløsning.

Gennem mere end 20 år har vi hjulpet virksomheder over hele landet med deres telefonløsninger.

Vi hjælper også gerne dig og din virksomhed med det helt rigtige telefonsystem.

Meget kommunikation foregår i dag over mobilen.
Dette gælder både internt mellem de ansatte, men også i høj grad med kunderne.

Netop god kommunikation er en vigtig del af serviceniveauet, da det kan påvirke kundetilfredsheden.
Flere virksomheder oplever udfordringer med at finde den rette telefoniløsning.

Har I som virksomhed samme problem, eller overvejer du, om din virksomhed skal have en ny mobilløsning?

Du kan her udforske, hvordan jeres virksomhed kan optimere kommunikationen ved at integrere mobilomstilling, herunder hvilke fordele der er ved at vælge løsningen med  uden binding.

Mobilløsning til erhverv med omstilling

For mange virksomheder er en mobilomstilling uden binding værd at overveje. 

Det er i dag muligt at koble flere mobiler og fastnet sammen, så virksomheden selv kan vælge, hvordan de vil modtage indgående opkald. 
Omstillingen gør det muligt for virksomheden at håndtere deres opkald ud fra, hvordan det passer dem, hvilket giver en mere professionel og effektiv kommunikation.

Med omstillingsløsningen opnår man en række funktioner som viderestilling af opkald, automatiserede telefonsystemer, voicemail og integration med mobiltelefoner, hvilket sikrer, at medarbejdere kan besvare opkald uanset deres placering.
Flere udbydere tilbyder i dag mobilomstilling uden binding.

Derudover kan virksomheder tilpasse beskeder for forskellige situationer, såsom velkomsthilsener, lukke- og feriebeskeder og kø- og ventebeskeder, som kan være med til at skabe en mere sammenhængende og professionel oplevelse for kunderne.
Ved hjælp af enkle koder eller apps kan medarbejdere nemt omstille opkald fra deres mobiltelefoner, melde sig ind og ud af køer eller ringegrupper, og endda få et overblik over samtaler, samt omstille og betjene disse.

Hvad betyder mobilomstilling uden binding?

Det at vælge sine mobilabonnementer og mobilløsning uden binding , må for det fleste virksomheder være det mest optimale.
Det at være herre i eget hus, og kan vælge, hvornår et abonnement skal ophøre eller flyttes, giver naturligvis en vis frihed og fleksibilitet.
Vælger virksomheden en leverandør, der tilbyder løsninger uden binding, skal man ikke tænke på konsekvenserne ved evt. forandringer i sin virksomhed.

Telavox er meget mere end bare en telefon

Hvad er fordelene ved at vælge mobilløsning uden binding?

For det første giver det virksomheder en høj grad af fleksibilitet og frihed.
I en virksomhed, hvor kunde- og forretningsbehov hurtigt kan ændre sig, kan det være en stor fordel at kunne tilpasse sig uden økonomiske konsekvenser.

Mobilomstillinger uden binding giver både fleksibilitet til, at virksomheden kan ændre eller opsige deres abonnement, når det passer dem, uden at skulle betale gebyrer ved tidlig opsigelse.
På den måde er I ikke låst fast i en uønsket aftale.
Som virksomhed er det også nemt at skifte, hvis I er utilfredse med aftalen. For det andet kan det reducere de samlede omkostninger, da virksomheden ikke er tvunget til at betale for ydelser, de ikke længere har brug for eller ønsker.

Kontakt L&E og få en snak og en demo af virksomhedens nye mobilløsning

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt omstillingsanlæg, så send os dine kontaktinfo på nedenstående. 

Ja tak, kontakt mig

L&E som din telefoni leverandør

Få afklaret, hvilken løsning der passer til jer

Vil du høre mere om dine muligheder med et brugervenligt og effektivt telefonsystem, så udfyld formularen her til venstre, eller ring på 96264449 til Finn Olesen, og få en snak omkring de forskellige muligheder. 

 Ved at vælge L&E får du:

Vigtigst af alt, så kan du stole på, at vi sammen finder den bedste løsning til jer.